Може да се гордеете, че рядко взимате решение въз основа

...
Може да се гордеете, че рядко взимате решение въз основа
Коментари Харесай

Безпощадно Точно: Избери Си Филийка И Виж Какъв Човек Си

Може да се гордеете, че рядко взимате решение въз основа на непознатото мнение. Силно препечените филийки обаче крият риск за вашето здраве. В тях има химикали, които са свързани с формиране на рак, само че за това няма тъкмо научно доказателство. Препеченото има горчив усет, който демонстрира, че може да бъдете много сериозни към себе си и другите.

Перфектно изпечени (нюанси 7, 10, 11, 13, 14)

Имате високи стандарти! Мотивирани сте и евентуално сте перфекционисти. Отделяте особено внимание на това какво мислят хората към вас. Вие сте човек, който се гордее с външния си тип и обичате нещата и хората да наподобяват добре, написа " За дамата ". Организирани и подредени. Обичате да се наслаждавате на вкусната храна. Готвите добре и обичате да публикувате сътвореното в обществените мрежи, с цел да могат приятелите ви да ви похвалят.

Леко препечени (нюанси 8, 12, 15, 16)

Нетърпеливи и спонтанни. Често мислите ви са в облаците. Често се състезавате с часовника и денонощието постоянно ви се коства незадоволително, с цел да извършите проектите си. Мотото ви във всичко, което вършиме е ”по-добре го направи, не е нужно да е съвършено ”. Винаги сте цялостни с сила и бързате за някъде. Амбициозни независимо стимулирани вие се възхищавате сами на себе си, когато съумеете да се измъкнете от кашите си без непозната помощ. Много постоянно обаче се възприятията претрупани.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР