Може да не ви се вярва, но любимият на много

...
Може да не ви се вярва, но любимият на много
Коментари Харесай

Как изглеждат актьорите от „Стъпка по стъпка” днес

Може да не ви се има вяра, само че обичаният на доста фамилии сериал " Стъпка по стъпка " завърши преди повече от 20 години. Главните функции бяха изиграни от Патрик Дъфи и Сюзан Самърс. Те са двама самотни родители, всеки от които - с по три деца. Женят се непринудено по време на отмора и основават огромно семейство. Членовете на двете семейства трябваше бързо да се научат да живеят дружно, да се схващат, поддържат и обичат... малко по малко.

Ето ги и актьорите от този толкоз обичан сериал от 80-те и 90-те години:

Сюзан Самърс изигра ролята на Каръл Фостър–Ламбърт.

Родена е на 16 октомври 1946 година в Сан Бруно, Калифорния. Известна е с функциите си в редица телевизионни сериали и има няколко номинации за награди”Еми” и “Златен глобус”. 74-годишната актриса написа и книги и се занимава с сполучлив бизнес, като дружно с това съумява да поддържа искрата в брака си със 84-годишния си брачен партньор Алън Хемъл.
Снимка: shutterstock  Как наподобяват актьорите от „ Стъпка по стъпка ” през днешния ден

Патрик Дъфи изигра ролята на Франк Ламбърт.

Актьорът роден на 17 март 1949 година е най-известен с ролята си на Боби Юинг в сериала „ Далас “ (1978 – 1991), както и с функциите си на Франк Ламбърт в „ Стъпка по стъпка “ (1991 – 1998) и Стивън Лоуган в „ Дързост и хубост “ (2006 – 2011).

Три години след гибелта на брачната половинка му през 2017 година, артистът още веднъж намира любовта в конюнктура на пандемия. Миналата година по време на видео конферентен диалог, сред него и актрисата Линда Пърл прехвърчат любовни искри. „ Никога не съм мислил, че ще усещам това още веднъж “, показа Дъфи пред списание People през ноември предходната година. Съвсем неотдавна той отпразнува своя 72-ри рожден ден.
Снимка: shutterstock  Как наподобяват актьорите от „ Стъпка по стъпка ” през днешния ден

Стейси Кийнан изигра ролята на отличничката Дейна.

След като напусна развлекателната промишленост, Стейси се завърна в университета и приключи бакалавърска степен в UCLA. След това се записва в Югозападния юридически факултет и е призната в Калифорнийския през 2013 година Оттогава Стейси работи като юрист в региона на Лос Анджелис с рожденото си име - Анастасия Сагорски.
 Как наподобяват актьорите от „ Стъпка по стъпка ” през днешния ден

Брандън Кол изигра ролята на Джей Ти.

Той е роден на 17 ноември 1976 година в Торънс, Калифорния, Съединени американски щати. Започва да се снима още от дете. Участва във филмите Санта Барбара, Спасители на плажа, само че най-известен е с ролята си на Джон Томас Ламбърт (Джей Ти) в ситкома „ Стъпка по стъпка “ (1991–1998).

Към края на сериала „ Стъпка по стъпка “, Кол става жертва на ужасяващ случай на пътя, при който е прострелян. Въпреки че пострадванията му не са животозастрашаващи, наподобява са го предиздвикали да премисли живота си, тъй като „ Стъпка по стъпка “ се оказва последната му актьорска работа. Според информация на американски таблоиди той работи в бензиностанцията / автомивката на родителите си в Сан Диего и спортува.
 Как наподобяват актьорите от „ Стъпка по стъпка ” през днешния ден

Анджела Уотсън е актрисата, която играе Кралицата на хубостта - Карън.

Родена в малко градче в щата Илинойс, Анджела стартира своята актьорска карира с помощта на състезанията за хубост, в които взе участие като дете. Макар да не изоставя актьорската кариера след края на " Стъпка по стъпка ", Анджела не свети блестящо на екран, заради което се заема със странични действия.

След края на " Стъпка по стъпка ", Уотсън открива, че парите, които е спечелила от сериала за 10 години работа - 2,5 милиона $ - са били изхарчени от родителите ѝ. Разочарована и ядосана, пред 2000 година Анджела основава организацията „ Детски артисти в поддръжка на себе си “ (CAST), която има за цел да оказва помощ на деца-актьори и спортисти да се оправят с финансите си.
Анджела е член на Националния съвет на шефовете на Гилдията на екранните артисти в продължение на няколко години.
 Как наподобяват актьорите от „ Стъпка по стъпка ” през днешния ден

Кристин Лейкин изигра мъжкараната Ал.

Актрисата, родена на 25 януари 1979 година, през днешния ден към този момент е на 42 и има сполучлива кариера и щастливо семейство. След края на сериала Кристин приключва Калифорнийския университет в Лос Анджелис с бакалавърска степен по връзки през 2003 година
Снимка: shutterstock  Как наподобяват актьорите от „ Стъпка по стъпка ” през днешния ден

Актрисата взе участие и в още няколко сериала, разнообразни филми и телевизионни излъчвания. Някъде през 2016 година тя стартира да работи върху основаването на своите продукции. С помощта на приятелите си Джоди Суитин и Бевърли Мичъл Кристин продуцира спонтанния комедиен сериал „ Холивудски любимци “.

Емили Мей Янг изигра ролята на дребната Лили. Тя към този момент е на 31 години, само че не се занимава с актьорство.
 Как наподобяват актьорите от „ Стъпка по стъпка ” през днешния ден

Кристофър Кастил изигра ролята на геният Марк.

Роденият на 15 юни 1980 година, в Ориндж Каунти, Калифорния, дребен артист играе и във кино лентата " Бетовен " от 1992 година След края на " Стъпка по стъпка " той взема решение да изостави кариерата на артист. Днес той към този момент е на 40 има брачна половинка и две деца и е учител по история.
 Как наподобяват актьорите от „ Стъпка по стъпка ” през днешния ден

Саша Мичъл изигра ролята на постоянно усмихнатия Коуди Ламбърт.

Актьорът, роден на 27 юли 1967 година, има черен колан по по Таекуон-до, а също по този начин практикува и Муай тай. Заради бойните му умения артистът играе в доста екшън филми, като най-известната му роля е тази на Дейвид Солун във филмите „ Кикбоксьор 2 “, „ Кикбоксьор 3 “ и „ Кикбоксьор 4 “.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР