Може да кажем, че връзките са абсолютна мистерия за повечето

...
Може да кажем, че връзките са абсолютна мистерия за повечето
Коментари Харесай

Как да разберем дали партньорът ни е загубил интерес към нас?

Може да кажем, че връзките са безспорна тайнственост за множеството от зодиите. Има толкоз доста незнайни, а модерните връзки, основават нови проблеми, непознати за сътрудниците до момента. Но в последна сметка има две благоприятни условия във връзките - да се получи или да не се получи.

Всяка от 12-те зодии обаче се държи по друг метод, когато има проблеми във връзката. Какво се случва с всеки знак, когато загуби интерес към колегата си? Как да разберем, че краят на връзката ни е близо? Вижте в канала във vbox7:

Овен: Игнорира ви

Представителите на зодията не биха се обяснявали по какъв начин се усещат, къде е казусът... Те одобряват крайни ограничения - просто не обръщат внимание на индивида, който до скоро са наричали собствен сътрудник. В главата си те просто са натиснали бутона " изтрий ".
               

A post shared by (@couple) on Feb 1, 2020 at 6:40am PST

Телец: Признава си
 
Телците имат златни сърца и няма нещо, което да им тежи повече от това да нараняват нечии усеща. За тях раздялата е тъкмо толкоз мъчителна, колкото и за колегата, с който се разделят. Затова Телецът няма да ви лъже, той просто ще си каже истината, колкото и да е мъчителна.
               

A post shared by (@couple) on Jan 21, 2020 at 6:49am PST

Близнаци: Флиртува

Това е типично за нашите другари от зодията - те просто не престават напред с това, което могат и знаят най-добре. Същевременно ще заобикаля тежкия диалог, колкото се може по-дълго време.
               

A post shared by (@couple) on Jan 31, 2020 at 4:36am PST

Рак: Излива душата си

Раците са чувствителни и стават още по-чувствителни в подобен миг. Те биха затрупали колегата си с речи, известия, доста думи. Връзките и разделите са комплицирана материя за Раците и те не се усещат по никакъв начин уверени в тях.
               

A post shared by (@couple) on Jan 30, 2020 at 3:46am PST
Лъв: Намира оправдания да не се виждате

Въпреки че Лъвовете са уверени в себе си, това в действителност постоянно е фасада на неустановеност. Представителите на зодията ненавиждат да се изправят очи в очи в такива обстановки. Биха създали всичко по силите си, с цел да отбегнат индивида, който до неотдавна са наричали собствен сътрудник.
               

A post shared by (@couple) on Jan 28, 2020 at 11:21pm PST

Дева: Говори неприятно за колегата си

Девите стартират да се отбраняват даже и без да са нападнати. Идеята да изясняват на някого, че не виждат бъдещето си с този човек, ги тормози същински.
               

A post shared by (@couple) on Jan 29, 2020 at 7:31am PST

Везни: Спират връзка

Когато Везните губят интерес, те просто стопират да ви обръщат внимание, да поддържат връзка с вас и като цяло за тях към този момент не съществувате. Везните обичат мира и хармонията, по тази причина биха създали всичко в тази ситуация, с цел да си ги обезпечат.
               

A post shared by (@couple) on Jan 27, 2020 at 7:44am PST

Скорпион: Срещат се с различен

Представителите на зодията няма да губят време, когато изгубят интерес в колегата си и ще стартират незабавно връзка с различен човек. Те слагат своите усеща пред тези на всички останали и не биха давали пояснение за дейностите си. 
               

A post shared by (@couple) on Jan 26, 2020 at 5:37am PST

Стрелец: Просто изчезва

Когато Стрелецът загуби интерес, вместо да бъде открит и почтен, той просто реже всичките си контакти с колегата си. Покрива се.
               

A post shared by (@couple) on Jan 25, 2020 at 5:57am PST

Козирог: Прекратяват всичко

Представителите на зодията ще обмислят думите си доста добре и ще ви седнат на маса с колегата си и ще приказват намерено за проблемите във връзката си. Ще обяснят възприятията си и ще прекратят връзката.
               

A post shared by (@couple) on Jan 23, 2020 at 7:46am PST

Водолей: Драматизират

Водолеите сигурно са най-драматизиращите зодии и постоянно си дават обещание фрапантни промени. Е, всяко знамение за три дни.
               

A post shared by (@couple) on Jan 21, 2020 at 11:30pm PST

Риби: Утешават се с шоколад

Те са чувствителни, благи и взимат всичко драговолно. Чувстват сериозна виновност, когато губят интерес към колегата си. За тях борбата не е вид и се утешават с шоколад или друго нездравословно нещо.
               

A post shared by (@couple) on Jan 21, 2020 at 6:49am PST
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР