Може да има предсрочни парламентарни избори, които да са предизвикани

...
Може да има предсрочни парламентарни избори, които да са предизвикани
Коментари Харесай

Михаил Константинов предупреди Патриотите, че имало резервни играчи и ако...

" Може да има предварителни парламентарни избори, които да са провокирани от политическа рецесия. Надявам се да няма. Нека не забравяме, че има аварийни играчи и в случай че Обединени патриоти решат да се вършат на играчи, има кой да ги замести. Движение за права и свободи си опонират и би трябвало да се изяснят със себе си. Само в ГЕРБ управлението е единно. Най-вероятно и при Марешки, поради дребната парламентарна група ". Това сподели проф. Михаил Константинов в студиото на " Тази заран " по bTV. Относно идния избор на съмнение, Константинов изясни, че Движение за права и свободи въпреки всичко е част от демократичния развой.

" За какво тъкмо се готвят с Българска социалистическа партия не знам. Възможно е всичко, което не опонира на законите на физиката. Според мен Обединени патриоти няма да посмеят да се отделят, тъй като не знаят дали ще им бъде толкоз комфортна властта още веднъж ", добави професорът.

" Падането на валутния ръб без влизане в еврозоната ще е злополука! Ние надалеч не сме с най-голям дълг. Най-големият растеж е в Япония към Съединени американски щати, Германия също дължи доста пари. Всеки грък дължи по 200 хиляди евро, а ние няма и по 100 ", твърди той.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР