Може да ги отглеждате и у дома, но за предпочитане

...
Може да ги отглеждате и у дома, но за предпочитане
Коментари Харесай

4 полезни билки, които помагат за много болести

Може да ги отглеждате и вкъщи, само че за предпочитане е да си ги набавите непосредствено от природата


Алое вера. Облекчава изгаряния, прорезни рани и ожулвания. Вътрешно обаче има доста по-широк набор на деяние. Нормализира храносмилането, оправя се с хронични стомашни болки, бори се с вируси, бактерии и гъбички. Прочиства от радиация. Месестата част на листата може да се яде непосредствено или да я добавяте към смути и салата.

Корен от репей. Възстановява черния дроб, има детоксикиращи функционалности, прочиства лимфата и кръвта. В него се съдържат съвсем всички минерали, тъй че има и общо укрепващо деяние. Правете си с него чай или чорба най-малко един път в седмицата.

. Могат да се употребяват всички негови елементи. Имат друга степен на горчивост и пречисват разнообразни елементи на тялото. Цветовете дават отговор за кухите органи – корем, вътрешности, злобен мехур, бели дробове, матка и сърце. Стъблото – за плътни като черен дроб, далак, мозък. Листата чистят кръвта и лимфата, а корените доближават до най-дълбоко равнище на детоксикиране и са безспорни първенци в това отношение.

Червена детелина. Най-ефикасната билка за лимфната система. Има диуретични свойства и подтиква образуването на кръвни кафези. Има и тонизиращо деяние. Добре се комбинира в чай с лайка.

Източник: popantofi.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР