Може да е в индустрия повече от половин век, но

...
Може да е в индустрия повече от половин век, но
Коментари Харесай

Наполеон на Ридли Скот - по-мащабен от очакваното

Може да е в промишленост повече от половин век, само че по нищо не проличава, че Ридли Скот губи форма. Напротив - както е всекидневно за него, работи по няколко кино лентата по едно и също време, откакто в последните две години ни сервира " Домът на Гучи " и " Последният двубой ".
 Какво знае Ръсел Кроу за продължението на
Ръсел Кроу сърдит на продължението на " Гладиатор "

Актьорът беше посетител на фестивала в Карлови Вари

Всички към този момент чухме, че ще забележим продължение на " Гладиатор ". Но в това време е много любопитно по какъв начин върви работата по " Наполеон " - историческата драма за прословутия френски император.

Вече има премиерна дата - 22 ноември 2023 година, което значи, че продукцията е към този момент на финалната права. Това е първата колаборация на Скот с Apple Studios, тъй че ще може да гледаме кино лентата по Apple TV+.

Припомняме и актьорите в основните функции. Хоакин Финикс, който беше Комод в първия " Гладиатор " на Ридли Скот, е в ролята на Наполеон Бонапарт. Любимата му Жозефин ще се извършва от Ванеса Кърби, която пък скоро ще забележим в " Мисията невъзможна: Пълна отплата - част първа ".
 Ванеса Кърби

Ванеса Кърби

Сред останалите в актьорския състав са Тахар Рахим, Людовин Сание, Бен Майлс, Матю Нийдам. Друг значим факт за " Наполеон " - филмът е с дълготрайност два часа, 37 минути и 43 секунди, както се поставя на император. За момента филмов откъс към момента няма, оповестяват Collider.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР