Може да е малко егоистично, но имам нужда от съпруга

...
Може да е малко егоистично, но имам нужда от съпруга
Коментари Харесай

Олена Зеленска: Имам нужда от съпруга си, никога не съм искала да е историческа личност

Може да е малко егоистично, само че нуждая се от брачна половинка си, а не от историческа персона до мен - споделя в персонално изявление за Би Би Си първата дама на Украйна Олена Зеленска, представена от.

Тя споделя, в фамилията ѝ " оставаме мощни, имаме сили както прочувствено, по този начин и физически. И съм сигурна, че ще се оправим дружно ".

Когато Русия нахлува в Украйна през февруари 2022 година, Зеленска се крие месеци наред на секрети места дружно с децата си. Тя разказва прочувственото си положение оттогава като " непрекъснато чувство за адреналин ". С течение на времето си постанова да се успокои и да живее в " съществуващите условия ". Бившата сценаристка излиза от укритието предходната година и от този момент пътува по света за срещи с водачи и с цел да изнася речи.

" Със брачна половинка ми не живеем дружно, фамилията е разграничено. Имаме опция да се виждаме, само че не толкоз постоянно, колкото ни се желае. На сина ми му липсва татко му ", споделя тя.

Несигурността на живота в изискванията на война е коствала прочувствено скъпо на децата ѝ. " Болно ми е да виждам, че децата ми не възнамеряват нищо. На такава възраст, младежи. Дъщеря ми е на 19 години. Те(другите млади хора)мечтаят за пътувания, за нови чувства, страсти. Тя няма такава опция. "

Първата дама на Украйна и президентът Володимир Зеленски са ученическа обич, които и почнали и да работят дружно в комедийна натрупа и тв студио - той - като артист, а тя - като сценарист. Сега тя споделя, че в никакъв случай не е мечтала, брачният партньор ѝ да се трансформира в " историческата персона ", която е през днешния ден. Той ѝ липсвал и имала потребност да е до нея като брачен партньор. Въпреки това е уверена, че президентът " в действителност има силата, силата на волята, вдъхновението и упоритостта да премине през тази война ".

" Аз имам вяра в него. И го поддържам. Знам, че той има задоволително сили. За всеки различен човек, който познавам, мисля, че би било доста по-трудно това състояние. Той в действителност е доста мощен и устойчив човек. И тази резистентност е това, от което всички ние се нуждаем сега. "

Сега тя се е съсредоточила в това да оказва помощ на украинците да се оправят психически с въздействието на войната. Подготвя се да бъде съорганизатор на среща на върха в Киев, отдадена на психологичното здраве и устойчивостта. Другият съорганизатор е английският артист и публицист Стивън Фрай - прочут деятел по въпросите на психологичното здраве.

" Никой не може да знае какво го чака. В края на краищата, никой не би могъл да си показа, че през XXI век ще се развихри такава война посред Европа, че тя ще бъде толкоз жестока. Кървава война. Така че в никакъв случай не съм си представяла, че ще бъда в тази роля в този миг ".

Украинците не могат да бъдат сигурни за утрешния ден или да имат убеденост в бъдещето, изясни тя - само че имат вяра.

" Имаме голяма вяра за победа, само че не знаем по кое време ще пристигна тя. И това дълго очакване, непрекъснатият стрес, това си има своите последици. "
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР