Може да бъде по-красиво от Швейцария, но сега е мизерийка.

...
Може да бъде по-красиво от Швейцария, но сега е мизерийка.
Коментари Харесай

Пловдивчанин: Може да бъде по-красиво от Швейцария, но сега е мизерийка

Може да бъде по-красиво от Швейцария, само че в този момент е мизерийка. Така четец на Plovdiv24.bg разказа това, на което е станал очевидец тези дни. Даваме му думата в този момент:

Здравейте! По празниците посетих Велинград - обичана дестинация на хиляди българи. Уникална природа, бистър въздух - изключително лятото, извънредно гостоприемни хора.

Решавам да отскоча до една от емблемите на града - Клептуза. Забележителност, която надали изисква някакво по-специално показване.

Място, което може да бъде приказно красиво и по-хубаво даже от Швейцария, само че в момента е лека мизерийка - останки от съборени заведения, неработещ от дълго време соцресторант, рисково стърчащи счупени стъкла от останките му, както можете да се убедите от фотосите.

Единствено водните колела работеха, само че това е прекомерно незадоволително. Както и една механа, от която точно на Великден звучеше чалга или нещо от сорта.



Идеята на Общината за отдаване на парка на концесия


Областният шеф на Пазарджик Иван Васев върна в средата на март обвързваните с тази концепция две решения на Общинския съвет във Велинград.

Първото е за правене на проект за деяние на концесиите, откакто се оказа, че във Велинград в никакъв случай не е имало подобен. Без него няма по какъв начин да се организират състезания за отдаване на концесия на парцели обществена общинска благосъстоятелност.

Решението за Клептуза пък е върнато с аргумента, че не може да се открие процедура за установяване на концесионер, която не е включена в проекта за деяние за общинските концесии.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР