Може би всеки човек е имал момент, в който е

...
Може би всеки човек е имал момент, в който е
Коментари Харесай

Най-мързеливият ресторант в света посреща клиенти от утре

Може би всеки човек е имал миг, в който е бил доста гладен, само че безусловно е бил отпаднал от работния ден и е нямал сили даже да вдигне вилицата. А има и хора, които са си просто мързеливи и желаят да бъдат хранени като бебета. Точно за тези хора към този момент има особено предложение, което да удовлетвори условията им.

Утре в Лондон отваря порти ресторант, в който клиентите ще ядат без да употребяват ръцете си. Заведението се споделя Hands Off! и предлага опция на клиентите си да бъдат хранени от сервитьори благодарение на клечки. Сервитьорите ще имат грижата да наливат в устата им даже и напитките.

Ресторантът е въодушевен от локална традиция в столицата на Тайланд Банкок, където изключително значимите посетители се почитат по този метод.

Кувертът в лондонския ресторант ще коства 20 английски паунда. В менюто са включени главно специалитети от азиатската кухня.

Ресторантът ще работи единствено четири дни, а повода за отварянето му е да събере средства, които ще бъдат употребявани с благотворителна цел. 100% от приходите отиват за Mary`s Meal - благотворителна организация, която обезпечава храна за доста небогати деца в учебно заведение, които не могат да си го разрешат.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР