Може би веднага ще се сетите за Скорпиона. Но дълбоко

...
Може би веднага ще се сетите за Скорпиона. Но дълбоко
Коментари Харесай

Кои 3 зодии са най-перверзни в леглото

Може би незабавно ще се сетите за Скорпиона. Но надълбоко грешите. Скорпионите са просто доста полови, което няма нищо общо с извратените им стремежи под чаршафите.

Ето кои са трите зодии, които могат да ви смаят със своите полови мечти:

Козирог

Да, на пръв взор суховати и дисциплинирани, в действителност Козирозите са същински перверзници. Няма нещо на света, което не биха създали, с цел да разнообразят половия си живот. От секс играчки до тройки и суинг опити, за тях няма тематика табу в любовния им свят. Дори биха пробвали да бъдат интимни с представител на същия пол, не тъй като са влюбени в него, а просто с цел да опитат нещо ново и вълнуващо, което не са правили в никакъв случай до момента.

Дева

Девите наподобяват благи и тихи, само че не знаете какви сюжети се въртят в мръсното им подсъзнание. Готови са да се преобразят от стюардеса до дамата – котка, която пляска с бич по пода, с цел да разсъни още повече половото ви предпочитание. Тя е същинска тигрица в леглото и даже би поканила своя другарка, с цел да разбере какво е чувството да участваш в тройка и коства ли си целият този звук. Сигурни сме, че ще й хареса.

Прочети повече тук:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР