Може би вече сте инвестирали в няколко нови рокли за

...
Може би вече сте инвестирали в няколко нови рокли за
Коментари Харесай

7 неща, с които да освежим лятната си рокля от миналата година

Може би към този момент сте вложили в няколко нови рокли за лятото, само че сигурно имате най-малко една от предходната година, която ви е доста обичана, а топлите месеци като че ли в никакъв случай не са задоволително дълги, с цел да се наситим на някои облекла. Да, някои са оттатък времето и трендовете, други още веднъж са на мода, а трети просто имат потребност от нещо ново и модерно под формата на аксесоар, с цел да наподобяват като облечени за първи път.

Бижутата постоянно ни дават оня искра, който може да преобрази и най-семплия тоалет. Тази година златистите огърлици и изключително веригите са много настоящи, като можем да напластим няколко. Големи и цветни макси обеци също ще всяка лятна рокля, изключително в случай че е едноцветна.
               
на Ное 16, 2019 в 9:55 PST

Ако някъде на дъното на кутията с бижута се крие някоя vintage брошка или сте се сдобили с няколко цветни модела от нашите създатели на, ето по какъв начин можете дейно да ги употребявате за бижу на обичаната си рокля.
               
на Юни 9, 2020 в 12:08 PDT

Чантата също е значим аксесоар, който може да помогне за постигането на модерно look. Това лято още веднъж ще носим разнообразни разновидности на, само че цветните клъчове също биха внесли прохлада в стайлинга, както и всеки дизайнерски модел. Та кое момиче би устояло на тази дребна Prada?
               
на Май 18, 2020 в 5:20 PDT

При сандалите този сезон господства минимализмът, а фините каишки още веднъж се открояват и при модели на ток, и при равните обувки. Дори и да са в, те са изцяло в звук с последните трендове.
               
на Юли 1, 2019 в 5:08 PDT

Има още...
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР