Може би, вече някъде в медии или социални групи сте

...
Може би, вече някъде в медии или социални групи сте
Коментари Харесай

"Да помогнем на Радо оздравее!" 45 000 лева са нужни до 3 януари за поредната животоспасяваща операция

Може би, към този момент някъде в медии или обществени групи сте срещали тъжната история на 7 годишния Радо. Онова малко дете с плаха усмивка, този дребен воин, който безстрашно се бори за животи си. По-често ни се усмихва от болничното легло, с неясно измъчено личице, със системи на ръцете след следващата химиотерапия, вливки на биологично лекарство или тежка оперативна намеса.

Във фейсбук групата " Да помогнем на Радо оздравее " админите съвсем всекидневно оповестяват за положението му, предавайки настояща информация от родителите му, които са неразделно до него. Стотици, а постоянно и хиляди поддържат дребното дете в ежедневната му борба за живот, радват се на всеки, въпреки и дребен лъч вяра, тъгуват, когато новините не са положителни.

Ради е болен от четири години. Той страда от нападателна форма на рак на меките тъкани. Три години фамилията му го лекуваше единствено благодарение на другари, родственици, продажба на парцели. От година със събирането на средствата за Радо са се заели админите на групата " Да помогнем на Радо оздравее ". За Радо има извършени 3 сполучливи акции за набиране на средства.

От през днешния ден стартира 4-та акция, само че времето е прекомерно малко, по тази причина админите на фейсбук страницата, която поддържа акцията се обръща за подпомагане към всички, които биха могли да оказват помощ.

Всичката предишна здравна документи, както и информация за детето я има във страничката му: Да помогнем на Радо да оздравее
https://www.facebook.com/sos.rado/?hc_ref=ARTcfNbMSoBOBq69A6MS08sG7bus2WbbIuGc42bUX1AVzRKXe5ui012inNX8qNxaR-s&fref=gs&hc_location=group.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР