“Може би трябва отново да припомним, че според последните промени

...
“Може би трябва отново да припомним, че според последните промени
Коментари Харесай

Кошлуков се извини за конспираторите в БНТ, но законът не му давал избор

“Може би би трябвало още веднъж да напомним, че съгласно последните промени в Изборния кодекс, в Българска национална телевизия сме длъжни да предоставим еднообразно време на всички партии. Това е член 189-ти, алинея трета в закона. А редът на участията се дефинира с чоп от ЦИК. Така че работим с материали на клиента този месец. Каквито участници ни пратят централите, такива би трябвало да демонстрираме. Или както обича да споделя Остап Ибрахимович в сходни обстановки, тук несъмнено не е Рио де Жанейро. Благодаря на сътрудниците за търпението им, откровено се надявам, че в идващото национално заседание ще ни чуят към този момент и ще трансформират тази недомислена корекция. Предизборната акция в медиите не трябва да поврежда психологичното здраве на нацията. Извинявам се на засегнатите ни фенове, на Бойко Василев и Добрина Чешмеджиева особено ”, написа в профила си във Фейсбук Кошлуков. 

 



Повод за рецензиите към управата на Българска национална телевизия станаха два абсурда, случили се директно един след различен. 

 

Единият стана по време на Припомняме, че в ефир се скараха Боян Расате от “Българския народен съюз – НД “ и Симеон Славчев от МИР. Темата беше Русия, а в ябълката на раздора се трансформира Паметника на руската войска и разногласията към решението за неговото пренасяне. Расате назова Славчев “чехъл ” и даже заприказва за “обесване ” на “продажниците ”. Според него Славчев е “мижитурка ”. 

 

още веднъж се появи Расате, който този път насочи гнева си към Румен Петков от “Левицата ” и насочи закани към него “да го шамароса ”. 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР