Може би трябва да благодарим на ГЕРБ за това тяхно

...
Може би трябва да благодарим на ГЕРБ за това тяхно
Коментари Харесай

Напуснал ИТН депутат: Това е моментът на истината


Може би би трябвало да благодарим на ГЕРБ за това тяхно деяние. Това сподели пред БТВ напусналият парламентарната група на " народен представител " Георги Георгиев във връзка импортирания от партията на Бойко Борисов избор на съмнение против държавното управление.

Това е моментът на истината. България е в политическа рецесия от 2 година насам. Тогава излязоха първите фотоси с чекмеджетата и оттогаава не може да бъде формирано устойчиво държавно управление поради управлението на Има Такъв Народ. Сега ще забележим дали сътрудниците от Има Такъв Народ са в политиката, с цел да върнат ГЕРБ на власт или да ги изчегъртат, съобщи Георгиев.

Ние взехме решение, че държавността ни е най-важна, добави той.

Надяваме се да има още депутати като нас. Призоваваме ги да си дадат сметка за какво са в политиката. Най-големият риск за една страна е политическата неустойчивост, разяснява напусналият Има Такъв Народ народен представител.

През цялото време се държахме като народни представители. Опитвахме се да разбираем на шефа на компанията Има Такъв Народ, че не става въпрос за ръководство на компания, а на страна, сподели още Георги Георгиев.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР