Може би сте обмисляли закупуването на пречиствател за въздух с

...
Може би сте обмисляли закупуването на пречиствател за въздух с
Коментари Харесай

По-чист въздух за по-чиста кожа от LG

Може би сте обмисляли закупуването на пречиствател за въздух за да се предпазите от алергии, прахуляк, поради домашни любимци, само че тези джаджи вършат доста повече от това да отпушат синусите ви - отразяват се на метода, по който наподобява и се усеща кожата. Замърсяванията запушват порите, изсушават, което води до мастни натрупвания и затова...излизат пъпки. Нарастващата козметична промишленост има потребност от решение на казуса и нищо чудно пречиствателите да се трансфорат в идната огромна козметична наклонност през 2020.
Скорошни изследвания свързват мръсния въздух с външни признаци на стареене, като пигментни петна и бръчки, както и със съществени кожни положения, като екзема, псориазис, атопичен дерматит, акне. Въпреки че равнищата на замърсяване в доста региони по света не престават да надвишават националните стандарти за качество, най-голямо въздействие върху здравето ви оказва замърсяването в затворени пространства. Според калкулации на EPA, въздухът вкъщи може да бъде до пет пъти по-мръсен от този навън!
Изследвания на учени от Китай потвърждават, че има директна връзка сред проблемите с кожата и мръсния въздух. Джесика Лий Дин, инженер в британската компания за домакинска техника Dyson, разяснява: „ По-голямата част от въздуха, с който си взаимодействаме, е на закрито, където прекарваме 90% от живота си. Въпреки че постоянно се разисква замърсяването на открито, не обръщаме задоволително внимание на качествената среда у дома и на работното място ", споделя Ли Дин. „ Замърсителите на въздуха в градовете могат да обхванат в затворени пространства и да се смесват с вътрешни източници на замърсяване като почистващи препарати, пърхот на домашни любимци, ароматизирани свещи, бои и други. "



Много кожни лекари и кожни специалисти са съгласни, че потреблението на добър пречиствател може да помогне доста да се понижи количеството на замърсителите във вашия дом. Шани Дардън, изящен съветник на звезди, твърди, че не може да живее без своя пречиствател и смята, че това е главно допълнение към нейната рутина, защото може да помогне за възстановяване на цялостното здраве на кожата. А по какъв начин работи един пречиствател? По-просто казано, отстранява замърсители от въздуха в помещението с филтър, като улавя алергени, бактерии, пъстър прашец и мухъл. А с изключение на тези характерности, пречиствателите за въздух LG PuriCare са снабдени и със датчик за миризми. Чистият въздух вкъщи, изключително в спалнята, спомага кожата да се регенерира през вечерта, на сутринта лицето е доста по- малко подпухнало, наподобява относително по-свежо. Текстурата и положението на кожата се стабилизира и хидратира по-бързо, следят се по-малко обриви и зачервявания.
Красивата и здрава кожа изисква разнообразна грижа както от вътрешната страна, по този начин и извън. Пиенето на доста течности, задоволително сън, приемане на витамини и минерали, построяването и спазването на вечерна/сутрешна рутина са единствено част от методите, по които можем да запазим младежкия и пресен тип на лицето. Но замърсяването на въздуха е фактор, с който не можем да се оправим сами. Имаме потребност от благонадежден асистент в лицето на първокласен пречиствател. Серията на LG PuriCare е подобаваща поради компактния и моден дизайн, мощния, само че спокоен развой на работа и опцията с едно устройство в къщата да се пречисти въздуха във всички стаи, без значение къде е подложен. Инвестицията в първокласен пречиствател за въздух оказва помощ както за здравето на дихателните пътища, по този начин и за постигането на пресен тип на кожата всеки ден.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР