Може би сте гледали едно видео, в което аз целувам

...
Може би сте гледали едно видео, в което аз целувам
Коментари Харесай

Погнаха Кобрата За С*ксуален Тормоз Заради Целувката С Репортерката Суши!

" Може би сте гледали едно видео, в което аз целувам кореспондентка - написа в известието на Кубрат, отправено на британски език. - Тази кореспондентка, Джени, е моя другарка и в изявлението бях толкоз разчувствуван, че я целунах. По-късно тя се причисли към нашето празненство за успеха.

В същото видео, след целувката, и двамата се смеем и си благодарим взаимно. Няма какво повече да се каже по тематиката. "

Медията на репортерката обаче - Vegas Sports Daily, също излезе със мнение по тематиката. И то не е по никакъв начин прелестно за Пулев:

" На 23 март 2019 година, след боксовия мач сред Кубрат Пулев и Богдан Дину, един от нашите сътрудници - Джени Суши, стана жертва на нежелана, непредвидена и насилствена целувка от Пулев, до момента в който правеше изявление с него. "

Работим в контакт с Джени, както и с мениджърския екип на Пулев, с цел да проверяваме случая и да уточним верните стъпки или дейности, които следват от подобен противен проблем.

Искаме ясно да заявим, че Vegas Sports Daily цени по-високо сигурността и достолепието на своите чиновници и сътрудници от всички кликове, рейтинги и доходи. Ние се гордеем, че сътворяваме публицисти, които обичат спорта и основават качествено наличие. И желаят да си правят работата в среда, свободна от тормоз и обиди. Това, което се случи с девойка Суши е изцяло безпричинно и споделяме нейните потрес, болежка и разстройване.

Vegas Sports Daily също по този начин цени правата на дамите и техния принос за нашата медия. Те би трябвало да се усещат сигурни от обиди, непредизвикани офанзиви и тормоз на работното им място.

Твърдо сме зад Джени Суши и продължаваме да търсим позволение на случая. "
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР