Може би сте го гледали в „Робин Худ: Принцът на

...
Може би сте го гледали в „Робин Худ: Принцът на
Коментари Харесай

„Танцуващият с вълци“ и как само Кевин Костнър прозря потенциала на историята

Може би сте го гледали в „ Робин Худ: Принцът на разбойниците “ или го помните от „ Бодигард “, в който си партнира с Уитни Хюстан. А в случай че сте фенове на сериалите и следите новите неща, може би сте го гледали и в продуцирания от него „ Йелоустоун “. Но когато приказваме за Кевин Костнър, който през днешния ден навършва 65 години, има един филм в кариерата му, който засенчва всичко останало – епичният „ Танцуващият с вълци “.

Преди танца – по какъв начин Кевин Костнър стана холивудска звезда

Като множеството артисти при започване на кариерата си Костнър трябвало да се снима в реклами, в дребни функции и в напълно незначителни филми. Една от тези функции е във кино лентата „ Голямото заледяване “, в който играе самоубил се студент, който се появява единствено в някои подиуми с ретроспекция. 28-годишният Костнър приема ролята единствено тъй като е другар на режисьора Лорънс Касдан и тъй като получава заричане за по-голяма роля в идващия му филм.

През 1985 година Касдан извършва обещанието си и взема Кевин Костнър във кино лентата си „ Силверадо “. Това се оказва ролята, с помощта на която продуцентите в Холивуд виждат гения му и почнали да го търсят. През 1987 година Костнър се снимал в „ Недосегаемите “, а след още две години в „ Поле на фантазиите “. Благодарение на тези филми придобива статут на холивудска кинозвезда, само че най-голямото достижение в кариерата му тогава занапред следва.

„ Танцуващият с вълци “ и по какъв начин единствено Кевин Костнър прозря капацитета на историята - четете в Ladyzone.bg
Танцуващият с вълци Кевин Костнър на 65 Единствено Костнър видя капацитета на историята и сътвори един от най-великите филми на всички времена
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР