Може би си мислите, че авиокомпаниите ще ни затруднят максимално

...
Може би си мислите, че авиокомпаниите ще ни затруднят максимално
Коментари Харесай

7 съвета за намиране на евтини самолетни билети

Може би си мислите, че самолетните компании ще ни затруднят оптимално при намирането на билети на налични цени - и сте прави. Намирането на евтини самолетни билети постоянно може да наподобява като игра на късмет; има толкоз доста фактори отвън нашия надзор, когато става въпрос за това какъв брой ще платим. Въпреки това има способи да увеличите възможностите си да получите по-евтини самолетни билети. Самолетните билети са една от най-скъпите елементи на пътуването. Дори да имате щастието да живеете наоколо до град с директни полети, това не значи, че имате обилие от благоприятни условия, когато става въпрос за запазване на полети. За благополучие има способи да намалите разноските за полети и да спестите пари при резервация на самолетни билети. Ето седем съвета за намиране на евтини самолетни билети:

Познайте датите на пътуването си

Първото нещо, което би трябвало да извършите, когато се пробвате да намерите по-евтини билети, е да знаете датите на пътуването си, изключително когато се пробвате да резервирате много по-рано. Авиокомпаниите нормално усилват цените на билетите си по време на празниците и ще платите повече, в случай че се пробвате да пътувате по време на други известни интервали за пътешестване, като да вземем за пример пролетната почивка или лятната почивка. Колебанията в цените зависят и от сезона и деня от седмицата. Например билетите нормално са по-евтини, в случай че пътувате през делничните дни, защото през работната седмица не пътуват толкоз доста хора.

Бъдете гъвкави във връзка с дестинациите и самолетните компании

Ако не сте гъвкави във връзка с дестинациите и самолетните компании, евентуално ще платите доста повече за билети. Ако можете да бъдете гъвкави във връзка с мястото, където желаете да отидете, ще имате опция за по-широк кръг от благоприятни условия - и за по-ниски цени на билетите. Същото важи и за самолетната компания, с която решите да летите. Ако пътувате отвън пиковите часове, когато не летят толкоз доста хора, можете да спестите до 50% от цената на самолетния билет. Заслужава да се означи също по този начин, че полетът с нискотарифна самолетна компания или полетът до летище, отдалечено от града на дестинацията ви, може да докара до доста по-ниски цени на билетите.

Използвайте приложение за следене на цените

Ако се пробвате да намерите по-евтини билети, най-хубавият миг да започнете да търсите е няколко месеца преди пътуването. Струва си да употребявате и приложение за следене на цените като Skyscanner, което ви разрешава да търсите полети и да видите най-евтините дни и часове за полет. Важно е да се означи, че това приложение не подсигурява по-евтини билети. Най-добре е да го употребявате като управление, с цел да посочите по кое време да започнете да търсите билети. Друг потребен инструмент за намиране на по-евтини полети е Гугъл Flights. Този комфортен инструмент ви дава календар, който ви осведоми за това по кое време цените са по-ниски и по кое време се повишават.

Пазарувайте и бъдете гъвкави във връзка с дните и часовете

След като сте определили по кое време да започнете да търсите полети, е време да започнете да сравнявате цените. Първо, не забравяйте да потърсите във допустимо най-вече уеб сайтове, с цел да видите кой има най-ниски цени. Можете също по този начин да прегледате , с цел да видите дали някой има препоръки за по-евтини цени на билети. Струва си също по този начин да бъдете гъвкави във връзка с дните и часовете, в които летите. Например, в случай че летите във вторник или сряда, а не през уикенда, може да спестите стотици долари. По същия метод резервирането на полет " алено око " също може да докара до по-ниски цени на билетите.

Опитайте инцидентен снабдител на полети

Ако ви е мъчно да намерите по-евтини билети, пробвайте се да употребявате случаен снабдител на полети, с цел да видите какво ще се появи. Например, можете да употребявате уебсайт като Expedia, с цел да търсите полети и да видите дали има евтини билети. Без значение кой уебсайт за резервация на полети употребявате, значимо е да имате поради, че може да не можете да измененията полета, откакто сте го резервирали. Най-добре е да се придържате към уеб страници за пътувания, които познавате и на които имате доверие, и да проучите компанията, преди да извършите резервацията. Ако не сте сигурни от кое място да започнете, прегледайте разнообразни уеб сайтове, с цел да видите кои от тях оферират най-хубав избор на полети или кои имат най-ниски такси за резервация.

Не забравяйте да разгледате и други типове пътувания

Ако сте решили да летите, само че ви е мъчно да намерите по-евтини билети, може би си коства да преминете към различен тип пътешестване. Например шофирането може да е по-евтино от летенето, в случай че отивате на дълго пътешестване или в случай че резервирате с нискобюджетна самолетна компания. Струва си също по този начин да помислите за пътешестване с трен, защото то постоянно е по-евтино от пътуването със аероплан. Пътуването с рейс също може да бъде по-евтина опция на пътуването със аероплан, само че имайте поради, че то не е толкоз гъвкаво. Ако сте решили да летите, можете да спестите пари и като резервирате билет за отиване и връщане, даже и да не ви се постанова да се връщате.

Заключение

Може би си мислите, че самолетните компании ще създадат по този начин, че да ни затруднят оптимално в намирането на - и сте прави. Намирането на евтини самолетни билети постоянно може да наподобява като игра на късмет; има толкоз доста фактори отвън нашия надзор, когато става въпрос за това какъв брой ще платим. Въпреки това има способи да увеличите възможностите си да получите по-евтини полети. За благополучие има способи да намалите разноските за полети и да спестите пари при резервация.

Източник:

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР