Може би си мислим, че знаем всичко за нашето тяло,

...
Може би си мислим, че знаем всичко за нашето тяло,
Коментари Харесай

5 любопитни факта за тялото ни, които го превръщат в чудо

Може би си мислим, че знаем всичко за нашето тяло, само че се оказва, че има няколко изненадващи обстоятелството за него, които сигурно ще ви изумят.
 image2_16x9.png За всички, които са изгубили своите баби... На фокус
Човешкото тяло е като конструиран компютър, който е с съвършено програмиран механизъм, разбиращ незабавно, в случай че нещо не е както би трябвало.

10 невероятни обстоятелството за женското тяло, които надали знаете

Най-новото видео от канала Топ 5 в интернет във Vbox7 показва 5 любопитни неща, които не знаем за себе си:

Езикът си има отпечатък

Всички знаете, че имате неповторим пръстов отпечатък. Но множеството хора не подозират, че отпечатъкът на езика също е неповторим за всеки човек. Отпечатъкът на езика се състои от гъсти и криви подутини. Има теории, които гласят, че скоро пръстовият отпечатък може да бъде сменен с подобен от езика.

 тяло жена Thinkstock

Праг на болката

Прагът демонстрира какъв брой мощна болежка бихте могли да понесете, преди да започнете да крещите и плачете. Всяко човешко тяло има избрана търпимост, която обвързвана с мозъка, тъй като той може да включва и да изключва рецептори за болежка.

Невероятните благоприятни условия на човешкото тяло

Краката не престават да порастват

Когато човешкото тяло остарява нормално се смалява, само че това не важи за краката ви, се споделя във видеото. Учените са потвърдили, че откакто краката на детето пораснат, в зрялата му възраст стопират да порастват. Но когато човек остарее, краката му отново стартират да порастват. Причина за това са сухожилията и ставните връзки, които свързват всички тънки кости на стъпалото.

 тяло жена Thinkstock

Те остаряват и губят еластичността си. Сводовете на стъпалата стават по-широки и по-плоски. Учените също са потвърдили и това, че краката на хората, които спортуват повече в младостта си, порастват повече, когато остареят.

11 любопитни и малко странни обстоятелства за бремеността

Да плачеш не е срамно, а е потребно

Когато са засегнати физически или прочувствено, множеството хора плачат. Най-често обаче мъжете се смущават от сълзите си, когато са засегнати, защото това ги кара да се усещат слаби. Повечето хора обаче не знаят, че в действителност е хубаво да плачем, тъй като сълзите понижават вредите от прочувственото пострадване, отстраняват напрежението.

Какво още не знаем за тялото, вижте във видеото горе.

Не пропускайте нашия нов раздел "Оферти ", в която ще откриете потребни, практични и прелестни артикули на промоция от българския пазар , особено селектирани за вас от екипа на Edna.bg.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР