Може би, рано или късно, от всеки мъж може да

...
Може би, рано или късно, от всеки мъж може да
Коментари Харесай

Топ 5 на идеалните съпрузи от всички зодии

Може би, рано или късно, от всеки мъж може да стане прелестен брачен партньор. Има обаче няколко представители на астрологичния кръг, измежду които идеалните съпрузи са изключително постоянно срещани. Водещите таролози и парапсихолози проучват знаците на зодиака. Това ще бъде чудесна подсказка за неженените и причина да ревизирате своя сътрудник в живота за тези, които към този момент са женени.
Близнаци
Мъжете Близнаци са двойствени, както и  дамите. И това е забавно - те са упорити, своенравни и имат свое мнение за всичко. Но що се отнася до брака им, половинката им постоянно ще бъде преди всичко за тях. Те обилно подаряват дамите си с любовта и обичта си и не им омръзва да потвърждават какъв брой значим е бракът за тях.
 Дръжте злото надалеч от вкъщи: 12 съществени правила за благополучен брак Дръжте злото надалеч от вкъщи: 12 съществени правила за благополучен брак
Семейството е заветен кръг, вашата цитадела, която би трябвало да бъде предпазена от външни вмешателства. Чистотата или порокът се внасят от съп...
Рак
Раците са спокойни и фамилни хора, известни с приятния си манталитет и продуктивност. Това се отнася както за дамите, по този начин и за мъжете. Женените Раци няма да търсят странични връзки, те ще работят върху връзките и ще оказват помощ на съпрузите си. Това е по този начин, тъй като в ролята на съпрузи и татковци те са доста по-щастливи, в сравнение с всички останали.
Везни
Везните са склонни да бързат, което се отнася за съвсем всички аспекти от живота им. Но те вършат това единствено с цел да са сигурни, че всичко е направено вярно. Същото важи и за избора на сътрудник. Когато изберат момиче и я вземат за брачна половинка, ще се грижат за нея, обичат и оказват помощ в компликации. Бягането от проблеми не се отнася за мъжете Везни.
 Каква е повода за женитбата на зодии Каква е повода за женитбата на зодии
Всеки има своя основателна причина да подписа брак. Това е годно и за обособените знаци на зодиака. ОВЕН Стабилността е ключът към стр...
Скорпиони
Скорпионите се смятат за студени, корави, упорити и буйни натури. И всичко това е особено за мъжете от този знак. Но има още една специфичност - безусловна преданост към колегата. Винаги можете да разчитате на тях и да изграждате съвършени връзки дружно. Те обаче ще чакат същото от съпругите си.
Козирози
Мъжете Козирог са практични, съвсем лишени от романтика съпрузи. Но това, което им разрешава да запазят брака дълги години е, че знаят какво е обвързване, не бягат от отговорност и са подготвени да поддържат брачната половинка си. Те нормално чакат от дамата да се погрижи и да свърши всички домашен отговорности, само че не могат да бъдат упрекнати за това, че от време на време се отклоняват от разпоредбите.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР