Може би познавате Джими Файла като пищен консервативен комикс, който

...
Може би познавате Джими Файла като пищен консервативен комикс, който
Коментари Харесай

Комикс Ръководството „Cancel Culture“ на Джими Файла е задължително за четене

Може би познавате Джими Файла като обилен закостенял комикс, който бързо приказва, който завоюва огромно количество почитатели със своите радостни мнения против събуждането като удари за излъчвания на Фокс нюз.

Сега някогашният таксиджия от Ню Йорк е събрал своите нахални bon mots в нова книга, „ Cancel Culture Dictionary: An A-to-Z Guide to Winning the War on Fun “ (Harper Collins).

Според постоянно грубата Файла, това е „ управление малко по малко за това по какъв начин всеки може да живее живота си по метод, който ще калибрира обществото още веднъж. Това не е апел за оръжие. Това е апел да се успокоим. “

Преди десетилетие първата книга на Файла – „ Следвайте тази кола!: Ръководство на таксиста за превъзмогване на страховете, реализиране на фантазии и намиране на социална тоалетна “ – имаше за цел да помогне на хората да се оправят с по-ежедневни проблеми.

Този път настоящите наблюдения на Failla са ориентирани непосредствено към настоящата (и плаха) фикс идея на нашата просвета за политиче...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР