Може би понякога сме се замисляли какво се случва с

...
Може би понякога сме се замисляли какво се случва с
Коментари Харесай

Камерън Диас все пак го направи

Може би от време на време сме се замисляли какво се случва с Камерън Диас - звездата, която толкоз бяхме привикнали да виждаме на екран в края на 90-те години и която в след това, към момента във върха на славата си, като че ли изчезна.
 Камерън Диас, Джейми Фокс, Back in Action и по какъв начин се усеща актрисата след завръщането си в киното
Трудното завръщане на Камерън Диас в киното

Обратно в играта, само че на каква цена

Всъщност, актрисата просто реши да отвори нова страница в живота си и да се посвети на доста по-важни неща. Като брак, семейство, персонален живот и даже личен бизнес с марка виновност.

Но, очевидно, става известно, кроткия живот и седенето у дома не е за всеки. Поне не и за Камерън. След близо 10 години пауза, актрисата реши още веднъж да се завърне към киното. В момента тя взе участие в фотосите на новата продукция на Netflix Back in Action.

И това е повода Камерън да се вози в моторна лодка измежду нощен Лондон - облечена в предпазлив черен костюм и зад кормилото на транспортното средство. Освен Диас, актьорският състав на екшън-комедията е допълнен от Джейми Фокс и Глен Клоуз.

Още през октомври 2020 година, филмовата звезда показа пред Наоми Кембъл в шоуто ѝ No Filter, че някой ден би желала още веднъж да се върне в киното. " Не знам по кое време тъкмо ще се случи това, само че сигурно един ден просто ще се случи ", сподели тогава Камерън.
 Камерън Диас, Холивуд, суетата и естествените ритуали за хубост на актрисата
Камерън Диас против холивудската суетност

Новите ритуали за хубост на актрисата

E, явно моментът към този момент е пристигнал. Всъщност, новината бе разкрита още през предишния юни година, когато 55-годишният притежател на Оскар Джейми Фокс, показа в обществените мрежи телефонен диалог сред него и Диас. " Камерън, уповавам се, че не си ядосана, че направих това, само че в този момент към този момент няма връщане обратно ", написа тогава артистът и посочи, че фотосите за кино лентата стартират малко по-късно през същата година. Диас от своя страна одобри всичко с възприятие за комизъм, наблягайки, че няма самообладание да стартира работата си по новия план.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР