Може би още дълго няма да разговаря с риби, но

...
Може би още дълго няма да разговаря с риби, но
Коментари Харесай

Един от най-секси актьорите ще играе Граф Дракула

Може би още дълго няма да беседва с риби, само че явно ще беседва с доста прилепи. Източници на " Jiant Freakin Robot “ оповестяват, че Джейсън Момоа е получил ролята на Дракула в иден комедиен филм на ужасите, който към този момент остава без заглавие.

Никълъс Столър, съавтор на фамозния комедиен сериал " Platonic ", е зает с режисурата.

Джейсън Момоа евентуално не е първата звезда, за която почитателите се сещат, когато обмислят кастинг за Дракула. По-скоро сме привикнали да го виждаме в ролята на екшън герои и безчовечен военачалници с голи гърди. Наред с другите физически характерности, с които е прочут, звездата от " Аквамен " е хубав и има дълга, тъмна коса. Феновете на Джейсън Момоа в никакъв случай не са се оплаквали, че е сложен за гледане, а Дракула е прочут като необикновено привлекателен персонаж.

Момоа може би е малко по-едър, в сравнение с беше Никълъс Кейдж в " Ренфийлд " или Гари Олдман в " Дракула " на Брам Стокър, само че верният костюм може да направи чудеса. Да не приказваме, че Джейсън Момоа, който играе Дракула в комедиен хорър, се вписва в посоката, в която желае да се развива кариерата му. Говорейки в предаването Jimmy Kimmel Live предходната година за игралния си филм " Slumberland “ на Netflix, Момоа сподели, че за първи път е играл в комедия и че е подготвен да прави още доста неща в тази посока.

Това евентуално е било явно за всеки, който е гледал осъществяването на Момоа в ролята на злодея Данте в тазгодишния " Бързи и гневни 10 ". Въпреки че критиците не бяха изключително благосклонни към последната глава от франчайза, обликът на Момоа на занимателния и ослепителен изверг постоянно беше отбелязван като едно от най-хубавите неща във кино лентата. Още през 2021 година Момоа и сътрудника му от " Дюн " Дейв Баутиста на процедура пожелаха основаването на екшън комедия за приятелско ченге, като загатнаха концепцията в Twitter.

Заглавието на кино лентата не е известно, само че в началото се планираше фотосите му да стартират на Хаваите тази година. Всички признаци сочат, че ролята на Джейсън Момоа като Дракула е единствено една от многото идни комедийни функции на звездата. Момоа ще се снима в акомодацията на видеоиграта " Minecraft “, в която безспорно ще има мощен комедиен детайл.

Още през 2017 година Variety заяви, че Момоа и Уил Ферел ще си партнират в комедия, в която ще играят татко и наследник. Момоа ще се причисли към Райън Рейнолдс, Обри Плаза и Винс Вон за сливането на живото деяние и анимацията и приключението " Приятели на животните ". Сюжетът към момента е в загадка, тъй че не се знае сигурно дали става дума за комедия, само че като се има поради останалата част от актьорския състав, филмовите анализатори са подготвени да заложат съществени пари, че не става дума за сълзлива драма, съобщи БГНЕС.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР