Може би няма по-незаслужил победител в риалити формат у нас

...
Може би няма по-незаслужил победител в риалити формат у нас
Коментари Харесай

Нагла и неблагодарна! Нико и Радо й подариха победата, а Вики Ролекса съсипва „Ергенът 2”


Може би няма по-незаслужил победител в риалити формат у нас от Виктория Капитонова. Нейният успех в „ Ергенът ”, който бе излъчен в ефира на БТВ тази пролет, сподели успеха на злото над положителното.

Вики се държа непоносимо, хвърляше напитки, сипеше обиди, пръскаше завист, а най-после придуцентите Нико Тупарев и Радо Тушев принудиха Виктор да я остави последна. Разбира се, не можаха да го принудят да я хареса и неслучайно след шоуто той въобще не я потърси.

Не е ясно по какви съображения рускинята бе определена за победител, само че най-вероятно нейният ухажор е броил пари, с цел да се случи това. Затова бе измислена нелепата сценка, в която Александра Гърдева сякаш се наскърбява на Виктор и напуща шоуто сама.

На всичкото от горната страна стана ясно, че съветската инфлуенсърка е измамила всички, защото е била обвързана, когато е влезнала в предаването.

Капитонова обаче се оказва освен простовата и злобна, само че и доста неблагодарна. Тя е напът да съсипе втория сезон на „ Ергенът ”, като издаде авансово победителката.

28-годишната злобна рускиня имала вътрешна информация от шоуто и към този момент била наясно с неговия край. Снимките завършиха преди броени дни, само че явно тя има връзки и в сезон 2.

„ Знам кой завоюва втория сезон и ще го разкрия. Нищо не могат да ми създадат, тъй като договорът ми към предаването изтече ”, наглее Капитонова.

По всичко наподобява, че Вики счита да възроди инфлуенсърската си кариера на гърба на хората, които й дадоха успеха в „ Ергенът ”. Подла постъпка, само че тя е привикнала да тъпче всички в името на задачите си, които са единствено от веществен темперамент.

Елементарната същина на Виктория се разбра още когато стана ясно, че огромната й фантазия е да има „ Ролекс ”. Това не може да е сериозен човек, а в този момент се схваща, че с изключение на всичко друго е и предателка.

Източник: Lupa.bg
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР