Може би някъде из широкото пространство на Интернет сте попадали

...
Може би някъде из широкото пространство на Интернет сте попадали
Коментари Харесай

Светът на АСМР еротиката

Може би някъде из необятното пространство на Интернет сте попадали на този вид клипчета - на хора, които шептят или издават други, на пръв взор случайни звуци в цялостна тишина, до огромен, чудноват микрофон с две уши. Може би сте се питали какво е това?

Автономна сензорна меридионална реакция (АСМР) е, напълно в резюме, неволното чувство за изтръпване/настръхване, което стартира от главата/тила и се спуска по гръбнака. Нещото, на което споделяме " полазиха ме тръпки " и което елементарно може да се случи, когато слушаш ясни звуци покрай ушите си, които задействат тази реакция. Този необикновен способ за снабдяване на наслаждение напълно естествено е разлял вълните на своя резултат и в света на еротиката и мастурбацията, написа Sexwell.

Еротичният АСМР клип, за разлика от порното, цели да придвижи човек в съвсем медитативно положение, в което слухът се трансформира в най-силния инструмент за възбуденост. Актьорите постоянно употребяват профилирана техника, като 3Dio микрофон - завършен като две човешки уши. в случай че сложите слушалки и пуснете клип с подобен микрофон, ще почувствате, че се намирате там. Преживяването е 3D за слуха.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР