Може би никога не сте виждали каквито и да било

...
Може би никога не сте виждали каквито и да било
Коментари Харесай

Хибриди между хора и извънземни вече живеят сред нас

Може би в никакъв случай не сте виждали каквито и да било галактически извънземни, само че последни изследвания сочат, че до 6% от американците настояват, че са били отвлечени от тях. Тази статистика не звучи прелестно. „ Отвлечените “ постоянно споделят, че извънземните ги водят в чиниите си, разполагат ги на плот и извличат сперма от мъжете и оплождат дамите. За всичко това споделя Юронюз.

Ако сте осведомени с историите за НЛО, знаете, че има няколко общи пояснения за тези опити. Едно от тях е, че извънземните са пред опасност за репродуктивно изгубване в техния роден свят: Те към този момент не могат сполучливо да се развъждат и по този начин са пристигнали на Земята, с цел да употребяват хората като инкубатори, размножавайки непознато поколение. Другото е, че извънземните създават хибридни същества, които по някакъв метод ще им оказват помощ да завладяват нашата планета.

Учените, несъмнено, са скептични във връзка с сходни изказвания. В края на краищата, в никакъв случай не е имало никакви безапелационни доказателства, че отвличанията се случват. Никой в никакъв случай не е вземал със себе си мобилен телефон, с цел да снима или не е дал артефакт от летящите чинии.

Но учител от Оксфордския университет в Англия счита, че отвличанията са действителни. Йон Ки, който преподава корейски в университета, твърди, че знае какво целят извънземните. В лекциите си в университета той споделя, че основават хибриди сред извънземни и хора за битка против изменението на климата. В поддръжка на своята неортодоксална доктрина, Ки отбелязва, че от няколко десетилетия броят на регистрираните извънземни отвличания се е нараснал. Той основава това изказване на работата на Дейвид Джейкъбс, пенсиониран историк от университета в Темпъл, разгласил няколко книги по уфология и ръководещ Международния център за проучване на отвличанията.

Джейкъбс е интервюирал повече от хиляда души, които настояват, че са били отвлечени, употребявайки хипнотична регресия, която явно им разрешава да си напомнят своите неземни срещи с извънземни.

Ки възприема изказванията съществено и свързва възходящия брой на отвлечените, каталогизирани от Джейкъбс, с увеличението на парниковите газове в атмосферата. Той не допуска причина и разследване: опитът с отвличанията не е виновен за световното стопляне. По-скоро това е реакция към него. Извънземните създават хибриди, които могат по-добре да устоят на суровите планети. Чрез основаването на нов модел Хомо сапиенс, този план ще отстрани нуждата от сложни климатични съглашения или комплицирани геоинженерни планове. Също по този начин ще помогне на самите извънземни, за които се твърди, че живеят измежду нас, да запазят частта от тяхната ДНК, намираща се в температурно-толерантните хибриди.

Дори неадаптирани хора към този момент могат да се оправят с по-високите температури; те към този момент живеят в обилие от нечисти среди като Конго, Амазония и центъра на Тусон.

В последна сметка тази странна доктрина ще бъде оправдана или победена посредством наблюдаване. Ки споделя, че повода да не виждаме извънземните е, че те са значително неразпознаваеми. “Първите генерации хибриди към момента имат физически характерности, присъщи за извънземни ”, споделя той пред NBC. “Но второто поколение…, те имат съвсем неразличими телесни характерности от тези на хората, макар че към момента евентуално имат най-малко една четвърт от извънземните гени. ”

Невъзможността да се разграничи нещо необичайно във външния тип на хибридите е по едно и също време улеснение и неубедителност. Те живеят измежду нас, само че ние не виждаме. Междувременно концентрацията на атмосферен въглероден диоксид продължава да се повишава. Изглежда необикновено, че човечеството в последна сметка ще откри тази обстановка по-малко заплашителна с помощта на извънземно преструктуриране. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР