Може би не ви се вярва, че зодиакалният знак има

Може би не ви се вярва, че зодиакалният знак има ...

Мъжките зодии, които ще разбият сърцето ви.

Може би не ви се вярва, че зодиакалният знак има нещо общо, когато става въпрос за любовни отношения, но според астролозите, зодията е водещата, по която можете да разберете дали сте съвместими с един човек.
В зодиака се открояват няколко знака, които често разбиват сърцата на половинките си. Напълно възможно е вече да сте си патили от някоя от по-долу изброените зодии. Ако представител на някоя от тези три зодии е бил част от живота ви, то със сигурност знаете, че те умеят да разбиват сърцата на половинките си. Колкото и добре да познавате така наречените "сърцеразбивачи", няма как сърцето ви да остане цяло след отношенията с тях. Може би вече ви стана интересно кои са тези зодии и дали са били част от живота ви.

1. Близнаци - Колкото и да се мъчите, може би никога няма да разберете какво всъщност се случва с тях. Днес може би ще ви обсипват с комплименти и цветя, на следващия ден напълно ще забравят за вашето съществуване. Те умеят да накарат човека срещу себе си да се чувства специален. Точно това прави раздялата с тях толкова трудна и непоносима за половинките им. Представителите на този зодиакален знак са способни да изчезнат и да не дадат никакво обяснение. По този начин в половинките им все още има надежда, че те може би ще се върнат.
7-те лъжливи реплики на мъжете
2. Водолей - Любовта с тях наистина е много трудна, по-добре не се захващайте. Водолеите няма нужда да скъсат с вас, за да ви накарат да се чувствате ужасно и да разбият сърцето ви. Те ще флиртуват с други хора пред вас и то с ясната представа, че ви нараняват изключително много. След това ще ви кажат, че ви обичат и искат да бъдете заедно. Когато се разделите, те ще ви накарат да си мислите, че не сте задоволили вътрешните им потребности. Това ще ви накара да се чувствате още по-зле, защото те няма да оценят нито едно ваше усилие.
3. Стрелец - Те винаги ще предпочетат собствените си нужди и желания, пред това да задоволят вашите. Не си правете дългосрочни планове за бъдещето с представител на този зодиакален знак, защото те вече са си направили планове, в които вие със сигурност не присъствате. Единственият им приоритет са самите те, винаги ще предпочетат своето собствено щастие и няма дори за момент да се замислят как се чувствате вие. Те дори няма да разберат защо точно страдате след раздялата, защото просто не могат да погледнат ситуацията от другата гледна точка. Те дълго ще се чудят как може да ви боли чак толкова и защо просто не го преодолеете и не продължите напред.
5-те най-лоши типа софийски жени
4. Козирог – на пръв поглед тези хора са студени и категорични. Те се дразнят когато проявявате прекалено силни емоции. Те обичат логиката. Ето защо да следвате сърцето си е малко детинско за тях. Искат всичко да е ясно и чисто от самото начало. И никога не биха се притеснили да ви кажат какво мислят в очите, дори да знаят, че казаното от тях може много да ви нарани. За да бъдете с представител на тази зодия, трябва никога да не приемате нещата твърде лично. В противен случай, просто се откажете.

Източник: actualno.com