Може би не ви се вярва, че зодиакалният знак има

...
Може би не ви се вярва, че зодиакалният знак има
Коментари Харесай

Мъжките зодии, които ще разбият сърцето ви

Може би не ви се има вяра, че зодиакалният знак има нещо общо, когато става въпрос за любовни връзки, само че съгласно астролозите, зодията е водещата, по която можете да разберете дали сте съвместими с един човек.
В зодиака се открояват няколко знака, които постоянно разрушават сърцата на половинките си. Напълно допустимо е към този момент да сте си патили от някоя от по-долу изброените зодии . Ако представител на някоя от тези три зодии е бил част от живота ви, то сигурно знаете, че те умеят да разрушават сърцата на половинките си. Колкото и добре да познавате по този начин наречените " сърцеразбивачи ", няма по какъв начин сърцето ви да остане цяло след връзките с тях. Може би към този момент ви стана забавно кои са тези зодии и дали са били част от живота ви.

1. Близнаци - Колкото и да се мъчите, може би в никакъв случай няма да разберете какво в действителност се случва с тях. Днес може би ще ви обсипват с похвали и цветя, на идващия ден изцяло ще не помнят за вашето битие. Те умеят да накарат индивида против себе си да се усеща специфичен. Точно това прави раздялата с тях толкоз сложна и непоносима за половинките им. Представителите на този зодиакален знак са способни да изчезнат и да не дадат никакво пояснение. По този метод в половинките им към момента има вяра, че те може би ще се върнат.
7-те лъжливи реплики на мъжете
2. Водолей - Любовта с тях в действителност е доста сложна, по-добре не се захващайте. Водолеите няма потребност да скъсат с вас, с цел да ви накарат да се чувствате извънредно и да разбият сърцето ви. Те ще флиртуват с други хора пред вас и то с ясната визия, че ви нараняват извънредно доста. След това ще ви кажат, че ви обичат и желаят да бъдете дружно. Когато се разделите, те ще ви накарат да си мислите, че не сте задоволили вътрешните им потребности. Това ще ви накара да се чувствате още по-зле, тъй като те няма да оценят нито едно ваше изпитание.
3. Стрелец - Те постоянно ще предпочетат личните си потребности и стремежи, пред това да задоволят вашите. Не си правете дълготрайни проекти за бъдещето с представител на този зодиакален знак, тъй като те към този момент са си създали проекти, в които вие сигурно не присъствате. Единственият им приоритет са самите те, постоянно ще предпочетат своето лично благополучие и няма даже за миг да се замислят по какъв начин се чувствате вие. Те даже няма да схванат за какво тъкмо страдате след раздялата, тъй като просто не могат да погледнат обстановката от другата позиция. Те дълго ще се чудят по какъв начин може да ви боли чак толкоз и за какво просто не го преодолеете и не продължите напред.
5-те най-лоши вида софийски дами
4. Козирог – на пръв взор тези хора са студени и безапелационни. Те се нервират когато проявявате прекомерно мощни страсти. Те обичат логиката. Ето за какво да следвате сърцето си е малко детинско за тях. Искат всичко да е ясно и чисто през цялото време. И в никакъв случай не биха се тормозили да ви кажат какво мислят в очите, даже да знаят, че казаното от тях може доста да ви нарани. За да бъдете с представител на тази зодия, би трябвало в никакъв случай да не приемате нещата прекомерно персонално. В противоположен случай, просто се откажете.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР