Може би не можете да си представите, че някой ви

...
Може би не можете да си представите, че някой ви
Коментари Харесай

Много важни 5 признака на хората с лошо сърце

Може би не можете да си визиите, че някой ви изневерява, заблуждава или ви лъже без капка схващане, популяризира неистини и измислици, с цел да унищожи нечия известност или се прави, че е нещо, което не е, за да навреди на другите (физически, материално, емоционално…).

Въпреки това, за жалост знаем, че такива хора съществуват.

Следващите 5 признака демонстрират, че имате работа с хора с "развалено " сърце, в случай че разпознаете някои от тях, би било добре да се отдръпнете от такива хора.

1. Хората с неприятно сърце са експерти в заблуждаването, разногласия и разпри. Те: – Извъртат обстоятелствата – Лъжат – Бягат от отговорност – Отричат ​​реалността – Измислят истории – Запазват информацията за себе си

2. Хората с неприятно сърце са специалисти в измамите над други хора с "красиви думи " Но в случай че погледнете плодовете на техния живот или в случай че заслушате техните думи, ще видите, че такива персони в никакъв случай не се промят, не порастват и не се развиват. Техният живот е заблуда, а душевната им храна е страданието на другите хора.

3. Хората с неприятно сърце постоянно желаят да управляват другите хора, а те сами по себе си са най-големият престиж. Отхвърлят противоположна информация и градивна рецензия, сами основават правила, по които живеят, не обръщат внимание на моралните правила.

4. Хората с неприятно сърце постоянно играят на благосклонностите на добродушните хора за да ги заблудят Това наподобява по този начин: търсят благосклонност, а самите те не я дават. Търсят топлота, амнистия и фамилиарност от индивида, към който са съгрешили без съпричастност към болката, която са предизвикали и без същински планове да се опитат да поправят това, което са създали или да се опитат да върнат изгубеното доверие.

5. Хората с "развалено " сърце нямат схващане и не знаят какво е разкайване. Дори и нямат желание да се опитат да се борят против своята завист – в действителност, те живеят в нея под маската на избран доблестен темперамент.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР