Може би най-близкото, което може да се сравнява с P.T.

...
Може би най-близкото, което може да се сравнява с P.T.
Коментари Харесай

Стана ясна датата на излизане на The Works of Mercy

Може би най-близкото, което може да се съпоставя с P.T. на Silent Hills.
Отмяната на плана Sillent Hills на Хидео Коджима провокира стихия от неодобрение в Мрежата. Това обаче не отчая мнозина, които запретнаха ръкави с концепцията да основат нещо толкоз положително, колкото изглеждаше и демото на играта. Медиите от своя страна не спираха да съпоставят съвсем всеки по-интересен хорър с P.T. Но действително, като че ли има едвам два плана, които могат да се приближат до нивото му. За страдание, първият от тях – Alison Road – не се знае по кое време и изобщо дали ще излезе, само че второто заглавие, привлякло интереса в последните години, The Works of Mercy, към този момент има дата на излизане.

The Works of Mercy беше обявена преди две години и провокира вдъхновение в душите зажадналите за първокласен смут геймъри. Играта е фотореалистичен хорър, който несъмнено впечатлява. Заглавието на Pentacle е въодушевено от заглавия, като „Отвращение“ и „Наемателят“ на Полански, P.T. на Коджима и „Сиянието“ на Стивън Кинг.

The Works of Mercy звучи като прекарване, което не е за спокойни натури, които заобикалят напрежението. Самата история звучи впечатляващо. Вие сте следени от перверзен изтезател, който ви кара да убивате, с цел да запазите фамилията си, което той е завладял, живо. Кой е той? Какво сте му създали и за какво е по този начин нечовечен?

The Works of Mercy излиза на 26.09. в Steam.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР