Може би на всяка жена ѝ се е случвало да

...
Може би на всяка жена ѝ се е случвало да
Коментари Харесай

5 знака, че трябва да напуснете връзката, дори и да го обичате

Може би на всяка жена ѝ се е случвало да бъде във връзка, за която усеща по някакъв метод, че не е за нея, само че да се пробва да избави. Понякога даже мощната ни обич и напъните, които поставяме не могат да ни оказват помощ. Връзките в никакъв случай не са лесни, любовта също. В връзките настава един миг, в който вършим равносметка, изключително в случай че има повтарящи се негативни събития и липсва последователност. Има някои знаци, които подсказват, че макар любовта към колегата, връзката ни е достигнала своя лимит и няма какво повече да ни даде или ние да създадем за нея.

Спорите още веднъж и още веднъж за едни и същи неща
Ако постоянно се връщате към остарели проблеми, неразрешени разногласия, това е явен знак, че нямате съгласуемост. Вероятно двамата или един от вас към момента не е достигнал прочувствена зрялост и точно по тази причина не можете да стигнете до интелигентно разрешаване на споровете.

Само вие полагате старания за тази връзка
За танго трябват двама, нали? Ето за какво е значимо в една връзка и двете страни да влагат старания. В случай, че във вашата не е по този начин, може би е време да се замислите, макар любовта си към него, дали си заслужават напъните ви.

Идеите ви за бъдещето ви се разминават
Една връзка се развива във времето, само че не и без проекти на сътрудниците за общо бъдеще. Ако имате разнообразни гледни точки, проекти, в които няма място за другия, не си казвате до каква степен желаете да стигнете дружно, евентуално е по-добре да градите взаимоотношения с различен сътрудник.

Не можете да се доверите един на различен, изключително когато не сте дружно
Доверието е като корените за дървото. Ако липсва, не е мощно, няма по какъв начин любовта да се развива. Съмнявате ли се в лоялността на половинката си? Основателни ли са терзанията ви? Проблемите с доверието са индикатор, че има причина това да се случва. За жал, връзката се трансформира в нефункционална.

Животът ви като че ли се е влошил, откогато сте дружно
Във всяка връзка има сложни интервали, някои от които не престават прекомерно дълго. Но като цяло едни взаимоотношения не трябва да ви карат да се чувствате нещастни. И в случай че смятате, усещате, че тази връзка лишава от силата ви, не дава отговор на вашите полезности, тогава дали има смисъл да продължавате да сте нещастни...
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР