Може би мнозина очакват, че броени дни след финала на

...
Може би мнозина очакват, че броени дни след финала на
Коментари Харесай

Не искат да пуснат Деси Бакърджиева на границата, за да се прибере в България! Вижте причината

Може би мнозина чакат, че броени дни след финала на петия сезон на хитовия сериал „ Откраднат живот “ множеството от артистите в него да са в заслужена почивка. Да, но не! Не и за Деси Бакърджиева, разбра HotArena.

Актрисата е в непрекъсната конкуренция с времето в опит да извърши всичките си задължения. И досега съумява. Последната й изява е обвързвана с посещение в Лондон и Бирмингам, където съумява безусловно да провокира възторг, писа „ Шоу “.

В най-известната зала от Театралния артцентър в Лондон Деси и сътрудниците й от спектакъл „ Константин Величков “, Пазарджик – Васил Драганов, Пьотр Кшемински и Веселин Цанев, пресъздават майсторски комедията „ Бихте ли слезли от жена ми “. Постановката е на Андрей Калудов. След края на представлението всички остават безпределно сюрпризирани от реакцията на публиката.

Актрисата приличала безусловно на човек, който ще отвори всеки миг цветарски магазин. „ Наложи се да подаря цветята на едно момиче, тъй като имах доста букети, които нямаше по какъв начин да прекарам през границата. Казаха ми, че няма да ме пуснат да мина по този начин. А мен ми стана жалост, тъй като не желаех да се деля с букетите – хората са дали толкоз доста парички за тях  за билетите. При изискване че там някои хора работят за към 300 паунда на седмица, а представлението им излезе към 50 “, споделя Деси.

Бакърджиева ще взе участие и в идващия 6-и сезон от паметната сага „ Откраднат живот “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР