Може би мнозина очакват, че броени дни след финала на

...
Може би мнозина очакват, че броени дни след финала на
Коментари Харесай

Актриса от Откраднат живот не може да се прибере в България, защото...

Може би мнозина чакат, че броени дни след финала на 5-ия сезон на хитовия сериал „ Откраднат живот” множеството от артистите в него са в заслужена почивка. Да, но не! Не и за Деси Бакърджиева, за чиято героиня — доктор Лора Хинова, феновете до неотдавна трепереха.

Актрисата е в непрекъсната конкуренция с времето в опит да извърши всичките си театрални задължения. И досега съумява. Последната й изява е обвързвана с посещение в Лондон и Бирмингам, където съумява безусловно да провокира възторг, написа в. "ШОУ ".

В най-известната зала от Театралния артцентър в Лондон Деси и сътрудниците й от спектакъл „ Константин Величков”, Пазарджик — Васил Драганов, Пьотр Кшемински и Веселин Цанев, пресъздават майсторски комедията „ Бихте ли слезли от жена ми”. Постановката е на режисьора, драматург и възпитател Андрей Калудов. След края на представлението всички остават безпределно сюрпризирани от реакцията на публиката.

„ Представлението стартира в 20 ч. и в двата града и завърши в 22. И от 22 до 23:30 публиката ни държа, с цел да се снимаме и да си приказваме. Чувството беше необикновено. Хората безусловно тропаха с крайници от смях. Връщаха ни 5 пъти на бис! Такова нещо не е било”.

„ А ние в това време се притеснявахме и дали ще има къде да отседнем, с цел да преспим, тъй като щеше да е неуместно да пътуваме същата вечер за България. Но опцията да се забележим с хората бе прелестна. Получихме и нови предложения да гостуваме”, споделя с неспокойствие актрисата. И прибавя, че е просто очарована от организацията и отношението:

„ Когато пристигнахме в Лондон, ни взеха с кола и ни закараха в Бирмингам. Всичко беше доста рисково, тъй като пътувахме в деня на представлението и мисълта, че можеш да не пристигнеш в точния момент и да не успееш да се подготвиш, както би трябвало, е много стресираща. Но за благополучие всичко беше по часовник. Освен това не знаех, че в Бирмингам има толкоз доста българи. Прекрасна изненада. Публиката се оказа толкоз многочислена, че имаше и правостоящи. Интересът беше голям, което е и най-големият подарък”.

Българите в Лондон и Бирмингам толкоз харесали Деси Бакърджиева, че я обсипали с букети с цветя. Точно те обаче й основали лек проблем на границата, където не поискали да я пуснат в този тип. Актрисата приличала безусловно на човек, който ще отвори всеки миг цветарски магазин.

„ Наложи се да подаря цветята на едно момиче, тъй като имах доста букети, които нямаше по какъв начин да прекарам през границата (смее се). Казаха ми, че няма да ме пуснат да мина по този начин. А мен ми стана жалост, тъй като не желаех да се деля с букетите — хората са дали толкоз доста парички за тях и за билетите. При изискване че там някои хора работят за към 300 паунда на седмица, а представлението им излезе към 50”, споделя още Бакърджиева. Разбира се, без значение че е в Бирмингам, гледайки Деси Бакърджиева, мнозина към момента виждат героинята й в „ Откраднат живот” доктор Хинова, която ще имаме опция да гледаме още веднъж тази есен, когато стартира и 6-ти сезон на сполучливата продукция.

„ Много се смях и на реакциите на хората за героинята ми в „ Откраднат живот”. Идваха и ми споделяха: „ Ооо, само че вие сте доста друга. Боже, какъв брой се изненадахме! Ама доста сте различна” (смее се). А аз отговарях, че въпреки всичко това е роля, а те отвръщаха — „ да, да, роля е, само че доста трудна”. Стана ми прелестно, това е голям комплимент. За мен е значимо хората да ме виждат в друга светлина, да схванат, че не съм единствено доктор Хинова, да споделят страстите си”.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР