Може би много пъти сте се прехласвали по онези красиви

...
Може би много пъти сте се прехласвали по онези красиви
Коментари Харесай

7 цветни ризи, които ще направят стайлинга ви още по-отличителен

Може би доста пъти сте се прехласвали по тези красиви модели с разнообразни кройки в ярки и цветни принтове – флорални, анималистични, карета, точки, само че постоянно ви е спирало това, че не знаете по какъв начин тъкмо да ги впишете в личния си жанр. Затова ви демонстрираме няколко модела, с които насочваме още една покана към, а тя тези дни е подготвена да ни подсети, че напълно скоро напълно ще бъдем под нейно въздействие.
               

Ризите в принт стоят извънредно елегантно даже и с дънки и високи токчета и елементарно ще освежат офис костюмите в, сиво или тъмносиньо. Никога няма да сгрешите, в случай че ги комбинирате с едноцветна долна част. Въпреки това не се отхвърляйте и да опитате по-смело комбиниране с различен принт. 
               

Анималистичните десени не престават да бъдат шлагер измежду трендовете и в случай че към този момент имате такива, носете си ги. Леопардовият и змийският принт можете да носите както с тъмни панталони и поли, по този начин и със светли тонове като бяло и бежово.
               

И тъй като пролетта няма да е „ същинска “ без цветя, красивите ризи, изключително тези с набори и кормила в пастелни и ярки флорални комбинации, ще прибавят потребността доза женственост във всеки тоалет. А към тях прибавяме и някое от красивите бижута от. 
               

 

 
  
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР