Може би искате да постигнете бърз напредък в кариерата си

...
Може би искате да постигнете бърз напредък в кариерата си
Коментари Харесай

Спрете да правите тези 7 неща на работното място

Може би желаете да постигнете бърз прогрес в кариерата си и един ден да заемете позицията на вашия началник. Може би желаете да станете водач, който да има лоялни почитатели и да издигне компанията до нови висоти. Може би вашата персонална задача е просто да запазите работата си за най-малко още една година.   

За страдание, някои неща, които вършим на работното място, могат да попречат на нашето професионално развиване и напредък. Това са седем от най-често срещаните неточности, които могат да съсипят нашата кариера.

1. Не спазвате крайните периоди

Някои хора обичат напрежението, което идва от работата в последния миг, само че това постоянно води до неспазване на крайните периоди. Когато закъснението се трансформира в табиет, хората към вас стартират да ви одобряват като човек, на който не може да се разчита.

 Независимо дали сте началник или чиновник, това в никакъв случай не се отразява позитивно на вашата кариера. Когато имате някакъв краен период, изтеглете датата за довеждане докрай на тази задача още по-рано и я превърнете в приоритет. По този метод ще имате в допълнение време за непредвидените обстановки, пред които може да се изправите.

2. Повишавате звук

Да, на всички ни се случва от време на време да изгубим надзор над нашите страсти. Лошото в тази ситуация е, че  това нормално изпраща посланието, че с нас се работи мъчно. В една от фирмите, в които работех преди години, имах навика да викам на избрани сътрудници, когато те не се справяха с работата. Този метод освен че унищожи всичките ми шансове за кариерно развиване, само че понижи моята продуктивност и продуктивността на всички към мен.

Не бъдете като мен. Вместо това, разберете, че основаването на положителни връзки с хората на работното място е също толкоз значимо, колкото и да имате уменията, знанията и гениите, които са нужни за вашата работа. Поемете надълбоко мирис, успокойте вашите страсти и инвестирайте силата си в по-позитивни и продуктивни действия.

3. Говорите, без да слушате

Комуникационните умения са от решаващо значение за триумфа на всеки водач, а слушането е значима част от тях. Опитайте да изградите дейни умения за слушането и да се научите да гледате вашия събеседник в очите. Обърнете особено внимание на вашите информационни привички. Имате ли податливост да прекъсвате другите и да доминирате диалозите? Ако отговорът е „ да “, положете старания, с цел да го измененията.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР