Може би го познавате като танцьор и артист в няколко

...
Може би го познавате като танцьор и артист в няколко
Коментари Харесай

"Доброто момче" на българската поп музика

Може би го познавате като танцьор и актьор в няколко реалити излъчвания от телевизионния ефир, както и като артист от хитов уеб сериал. Но преди три седмици Марио Михайлов изненада с още един гений - този на реализатор. Дебютното му парче " Добро момче " събра над 200 000 гледания единствено за седмица и даде поръчка за нов летен шлагер.

" Бяхме се събрали с мои другари, с моя композитор Димитър Лефтеров и с оператора Виктор Милушев, джемвахме, бяхме в студиото на Митко, пробвахме разнообразни неща, задачата беше да създадем моето парче и тогава Виктор ми сподели: добре бе човек, би трябвало да е нещо, което да те характеризира. Ти какъв си? Какъв човек си? И аз споделих: ами не знам, аз съм положително момче. " - споделя по какъв начин им хрумнала концепцията Марио.

Преди съвсем 4 година Марио се явява на кастинг в един от музикалните формати, само че не го утвърждават. Това не го отхвърля от фантазията му, в противен случай стимулира го. От тогава върви на уроци при вокален възпитател и не стопира да развива гласа си.

" Аз започнах да се занимавам с танци от доста дребен. Бях на 8-9 годинки, започнах с национални танци и това продължи 10 година, като през цялото това време съм се влюбвал в музиката през всеки минал ден. "

Само за три седмици " Добро момче " има над 250 000 гледания в ютюб. А мненията са повече от позитивни.

" На самия мен музиката ми е въздействала през годините и ми е пособия в доста сложни моменти. Още когато бях възпитаник и в пубертета всеки минава през етапи, сложни моменти, било то в учебно заведение или с другари. На мен ми правеше усещане, че най-много музиката успяваше да ми помогне да си възвърна положителното въодушевление и в кожата си. И си споделих: леле какъв брой велико нещо е музиката и песните и какъв брой би било крепко един ден да мога аз да сътворявам музика, която да трансформира дните на хората и да ги кара да се усещат по-добре и да ги зарежда с сила, да ги въодушевява. За мен това е музиката и моята фантазия и цел, аз желая да върша таквиа песни. " -казва Марио.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР