Моите огромни съболезнования на близките на починалия шофьор“, написа в

...
Моите огромни съболезнования на близките на починалия шофьор“, написа в
Коментари Харесай

Петков: Возих се на задната седалка и имах само изкарване на въздуха

„ Моите големи съболезнования на околните на умрелия водач “, написа в профила си във Facebook Кирил Петков след злополуката.

„ Колата на НСО, с която отивахме към Варна довечера катастрофира на влизане в Аксаково. Возих се на задната седалка в колата и имах единствено изкарване на въздуха, само че действително не съм потърпевш. Бърза помощ пристигнаха доста бързо на място, както и пожарникарите, които съумяха доста професионално да разрежат колата с цел да извадят потърпевшите. Искам да благодаря и на тези, които още в първите минути съумяха да намерят лост и дружно да отворим вратите и да се стигнем до хората. Благодаря и на двамата чиновници от НСО, с които отворихме дружно вратите и бяха съответни макар, че и те бяха с някакви контузии “, твърди той.

„ Реално обаче без професионалната техника и уменията на пожарникарите не можехме да се оправим. Дадох дума на екипа на пожарникарите, че тези профилирани принадлежности, които имаха би трябвало да са в всяка пожарна кола, тъй като разбрах, че някои ги имат, а някои не. Обещавам, че ще направя всичко с цел да ги осигурим! Сега отидох и до болничното заведение, където дамата е призната сега. Говорих с неврохирурга, която ме уведоми, че черепната контузия наподобява незастрашаваща живота. Моля се на Бог и другите контузии да не застрашат живота ѝ. Дал съм телефона си на шефа на болничното заведение в случай че би трябвало каквото и да е подпомагане, да имаме персонален контакт и да ми звънят когато и да е “, написа още съпредседателят на Политическа партия.

„ Медицинският личен състав в болничното заведение бяха огромни експерти и им благодаря за моменталната помощ, която оказаха на дамата. Искрени съболезнования на щерка му, фамилията и околните му. Ще се опитам да се свържа с тях в утрешния ден, и да им окажем всякаква помощ от която имат потребност. Ще спра предизборната си акция до момента в който съм сигурен, че всичко което зависи от мен с цел да оказа помощ на потърпевшите и фамилията е направено. Благодаря за стотиците позвънявания. Бог да го елементарни индивида! “, приключва още той.

Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР