„Моите намерения вчера за НСТС бяха да си свърша работата.

...
„Моите намерения вчера за НСТС бяха да си свърша работата.
Коментари Харесай

Манолова: Валери Симеонов да научи законите. Аз няма да чакам да ме канят, за да работя

„ Моите планове през вчерашния ден за НСТС бяха да си свърша работата. По никакъв метод не смятах, че това може да провокира такава стихия от страсти “, съобщи в студиото на „ Здравей, България “ по Нова телевизия омбудсманът Мая Манолова.

Относно изявленията на Ваня Григорова от КТ “Подкрепа “, че тя желае да е батманът на страната, Манолова съобщи: Превъзбудени дами не разясня “.

Тя подсети какви проблеми са имали миньорите от Бабино и подсети, че на 8 януари е внесла законопроект, който е желала през днешния ден да влезе и за разискване в обществена комисия.

„ Аз не мога да си разреша някой да ме кани, с цел да си свърша работата “, съобщи Манолова и разясни, че нейно законово обвързване е да е там, където се разискват правата на българските жители. „ Следващият път Валери Симеонов да прочете хубаво законите. Не става въпрос, че са отстранили Мая Манолова, отстраниха жителите. От какво се пазят? Какво крият? “, попита тя.

На въпрос дали може високият й рейтинг и интензивността й да са причина за неспокойствие, Манолова отговори: „ Аз съм публични бранител. Моята работа е да пазя правата на българските жители. И това го върша не от през вчерашния ден, не от месец. Слизала съм в рудници подземен, когато е трябвало, заставам зад майките и ще заставам и в Странджа отново ще отида. Занимавам се с всеки случай. Ако това не харесва на някой орган, в случай че на синдикатите не им харесва, това си е техен проблем. Това обаче е моята работа. Няма да разреша на никой да ми пречи да си правя работата “.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР