Мои приятели ми се обадиха след репортажите за гонката в

...
Мои приятели ми се обадиха след репортажите за гонката в
Коментари Харесай

Проговори жертва на Петьо боксьора: Силен шум ме събуди и разбрах, че е станало нещо страшно!

Мои другари ми се обадиха след репортажите за гонката в Пловдив, при която бе ударена и паркираният ми автомобил.

Те ми споделиха да не се тормозя, а напряко да си диря нова кола. Те щели да ми изпратят пари. Това сподели пред bTV Любомир Антонов.

Неговият автомобил е първият от петте, който е бил блъснат от Петьо боксьора при гонката с полицията в града под тепетата. Багажникът на колата му безусловно е влезнал при задните седалки.

„ Събудих се от страшния звук след конфликта, погледнах през прозореца и видях колата встрани. Осъзнах, че е станало нещо ужасно. Видях и полицейска кола. Момчета, които направиха това, бяха избягали “, споделя Любомир.

Той чака дете, а колата му е безусловно неизползваема и няма автокаско.

„ Щетите са големи. Колата ми надали ще може да бъде поправена “, добави Антонов пред Нова тв.

Според него младежите, взели участие в гонката с полицията, са били в нетрезво положение.

Четете още: Задържаха го! Боксьор помля шестте коли в Пловдив

Боксьорът от Пловдив Петър Георгиев, който блъсна пет автомобила след гонка с полицията в града под тепетата, може да бъде санкциониран до 200 лв. и да се озове зад решетките за половин година поради несъблюдение на полицейско предписание.

Още шест месеца в пандиза може да прекара и поради овакантяване на местопроизшествието. Това сподели пред bTV основен контрольор Ботьо Гиргинов от „ Пътна полиция “ - Пловдив.

Той обаче отхвърли да разкрие дали водачът е бил пийнал и дрогиран.

Може да бъде открито освен в деня, в който е зародило произшествието, само че и доста дълго време преди този момент дали е използвал упойващи субстанции, твърди Гиргинов.

Той не отговори и дали е правилно, че служителите на реда са получили сигнал, че тримата младежи се качили пияни в колата и по тази причина са се пробвали да ги спрат.

„ Можеше да се случи страшна покруса. Това, че произшествието е станало в ранен час, е причина вредите да са единствено материални. Установени са и тримата младежи. На този стадий е арестуван единствено водачът, който е на 19 години “, съобщи Ботьо Гиргинов.

„ Трябва да установим механизма за пораждане на пътното транспортно произшествие и по тази причина се правят процесуално-следствени дейности. Водачът е с малко опит “, добави той.

След като репортерът Емил Митев го пита дали ще бъдат приети вредите на притежателите на ударените коли, той сподели, че към този момент са направени всички нужни документи.

Гиргинов съобщи, че младежите, които са пътували в колата на Петър боксьора са негови съучастници. Трябва да се откри каква е тяхната роля, без значение, че са пасажери, добави той.

Води се следствие и всички вероятни способи и средства за определяне на аргументите и механизма на произшествието, сподели пък пред Нова тв Ботьо Гиргинов.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР