Мои източници ме информираха, че Ахмед Доган е бил незабавно

...
Мои източници ме информираха, че Ахмед Доган е бил незабавно
Коментари Харесай

Октай: Ахмед Доган е напуснал летния си сарай

Мои източници ме осведомиха, че Ахмед Доган е бил неотложно изведен от летните Сараи на “Росенец”, а гардовете от НСО, които се нахвърлиха през вчерашния ден против Христо Иванов и хората му, са били уволнени същия ден, само че със задна дата. Това заяви пред " Фрог нюз " политическият анализатор Осман Октай.
Позовавайки се на източниците си, той изясни, че отново през вчерашния ден яките мъже са били назначени в охранителна компания, обвързвана с Доган и Делян Пеевски. Това е станало, с цел да се замаскира абсурда. “Имам информация, че компанията “Хермес Солар”, която е притежател на парцела, възнамерява на следващия ден да вдигне бариерата, която до момента блокираше общинския път към двореца на Доган.

Освен това събота, когато се възнамерява всеобщо посещаване, компанията ще влезе в ролята на концесионер на плажа и ще пусне хората да плажуват против 10 лв.. Дори ми споделиха, че ще се оферират яхтени круизи, единствено и единствено да се потуши абсурда. До този миг присъединяване в всеобщото посещаване на “Росенец” в събота са декларирали 4000 души. Интерес към събитието са декларирали още 22 000 души.

След случилото се и неналичието на всякаква реакция от страна на президент, министър председател и прокуратурата, Ахмед Доган сподели, че той ръководи ръководещите.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР