Мохамед Салах вече официално е играч на Ливърпул. Тази вечер

...
Мохамед Салах вече официално е играч на Ливърпул. Тази вечер
Коментари Харесай

Ливърпул обяви трансфера на Мохамед Салах

Мохамед Салах към този момент публично е състезател на Ливърпул. Тази вечер египтянинът подписа контракта си с мърсисайдци, откакто по-рано денем мина сполучливо медицинските прегледи в базата на клуба. Англичаните ще платят 42 милиона евро за правата на крилото, като в контракта сред двата клуба са заложени и спомагателни бонуси според от представянето на играча на стойност 8 милиона евро.

" Салах ще премине в Ливърпул за първична сума от 42 милиона евро. Трансферът ще стане публично факт на 1 юли, когато отваря трансферният прозорец в Англия. В контракта за продажба на 25-годишния състезател има заложени и разнообразни клаузи, които могат да доближат до 8 милиона евро, според от представянето му и от триумфите, които ще реализира клубът ", оповестиха от Рома.

Договорът на Салах с Ливърпул ще бъде до 2022 година, а играчът ще получава по 5,5 милиона евро на сезон на " Анфийлд ".

Това е самобитно завръщане на египтянина в Премиър лийг, където той игра от януари 2014 до февруари 2015 година с екипа на Челси.

Салах ще играе в Ливърпул с номер 11 на гърба. Той показа, че е доста благополучен, че идва в този клуб.

" Развълнуван съм да бъда тук. Много съм благополучен. Ще дам 100% от себе си, с цел да оказа помощ на клуба. Наистина желая да реализира нещо огромно тук. Всеки вижда, че треньорът дава всичко от себе си. Надявам се дружно да реализираме огромни триумфи за почитателите и за нас ", съобщи Салах.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР