Мохамед Салах вече официално е футболист на Ливърпул. Полузащитникът премина

...
Мохамед Салах вече официално е футболист на Ливърпул. Полузащитникът премина
Коментари Харесай

"Ливърпул" се похвали с трансфера на Мохамед Салах

Мохамед Салах към този момент публично е футболист на " Ливърпул ". Полузащитникът мина медицински прегледи, подписа контракт и публично беше разгласен като ново попълнение в уеб страницата на " мърсисайдци ".

25-годишният египтянин идва на " Анфийлд " от " Рома ", като британският гранд ще заплати за него 42 млн. евро.

" Салах ще премине в Ливърпул за първична сума от 42 млн. евро. Трансферът ще стане публично факт на 1 юли, когато отваря трансферният прозорец в Англия. В контракта за продажба на 25-годишния състезател има заложени и разнообразни клаузи, които могат да доближат до 8 милиона евро, според от представянето му и от триумфите, които ще реализира клубът ", оповестиха " римските вълци ".

Договорът на Салах ще е до 2022 година, а той ще получава по 5,5 млн. евро на сезон.

" Развълнуван съм да бъда тук. Много съм благополучен. Ще дам 100% от себе си, с цел да оказа помощ на клуба. Наистина желая да реализира нещо огромно тук. Всеки вижда, че треньорът дава всичко от себе си. Надявам се дружно да реализираме огромни триумфи за почитателите и за нас ", съобщи египтянинът, откакто договорката стана факт.

През предишния сезон Салах взе присъединяване в 41 мача за " Рома " и вкара 19 гола. Това е негово самобитно завръщане в британското състезание, откакто през 2014-2015 година той игра за " Челси ", взе присъединяване единствено в 13 мача и вкара 2 гола.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР