Мохамед Салах има положителен тест за коронавирус, четири дни преди

...
Мохамед Салах има положителен тест за коронавирус, четири дни преди
Коментари Харесай

Салах с нов положителен тест за COVID-19

Мохамед Салах има позитивен тест за ковид, четири дни преди Ливърпул да одобри вкъщи Лестър във Висшата лига.
Нападателят в началото даде позитивна проба за ковид предходната седмица, до момента в който бе с Египет, преди квалификацията за Купата на Африка с Того.
 Звезда на Ливърпул желае мюсюлманите да трансформират отношението си към дамите Звезда на Ливърпул желае мюсюлманите да трансформират отношението си към дамите
Звездата на Ливърпул Мохамед Салах сподели, че отношението към дамите в мюсюлманските страни би трябвало да се промени, съобщи БГНЕС. В интер...
Втори тест в сряда сподели, че Салах към момента има вируса, което съвсем несъмнено значи, че той ще пропусне семейството на „ лисиците “ в неделя и срещите другата седмица против Аталанта и Брайтън под актуалните рекомендации на държавното управление.
„ Днес, Мохамед Салах, звезда на националния тим и британския клуб Ливърпул, направи нов тест за ковид, който още веднъж се оказа позитивен “, се споделя в известие на Египетската футболна асоциация.
Освен него, още веднъж с позитивен проба е и съотборникът на Салах в националния тим Мохамед Елнени. Шампионите от Ливърпул имаха още няколко случая на COVID-19 от началото на сезона, в това число Садио Мане, Тиаго Алкантара, Джердан Шакири и Костас Цимикас.
Според Egypt Today, Салах посетил сватбата на брат си Насър, като се появиха видеоклипове в обществените мрежи, които демонстрират по какъв начин нападателят на мърсисадци танцува без защитна маска и се прегръща с гостите на събитието. Ливърпул загуби и Джо Гомес по време на интернационалната пауза, откакто британският национал се контузи по време на подготовка с „ трите лъва “.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР