Мохамед ал Файед сподели, че все още скърби заради смъртта

...
Мохамед ал Файед сподели, че все още скърби заради смъртта
Коментари Харесай

Кой е отговорен за смъртта на принцеса Даяна и Доди?

Мохамед ал Файед показа, че към момента скърби поради гибелта на сина си Доди и принцеса Даяна. Двадесет години след съдбовната автомобилна злополука в Париж, на която станали жертва двамата влюбени, Мохамед шокира света с нова доктрина по отношение на гибелта на своя безценен наследник и неговата обичана Даяна - съгласно милиардера те са били убити, тъй като са възнамерявали да се оженят, предава в. „ Дейли нюз “.



Според Мохамед Даяна и Доди са били убити от английските секрети служби по заповед на принц Филип, с цел да попречи на принцесата да се ожени за мохамеданин (какъвто бил Доди), макар че няма доказателства за неговото изказване.

"Мохамед вярваше, че двамата са влюбени и са щели да разгласят годежа си в Лондон в деня след нещастието. Той в никакъв случай няма да преодолее гибелта на сина си и на принцесата - поради безкрайната обич, която изпитваше и към двамата ", сподели непосредствен другар на скърбящия татко пред таблоидния ежедневник The Sun.

 Друг източник оповестява, че "Мохамед е сигурен, че в най-скоро време ще се появи информация, потвърждаваща убеждението му, че Доди и Даяна са жертви на преднамерено ликвидиране от службите за сигурност. "

“Той постоянно е казвал, че гибелта на Доди не е инцидентна и има вяра,че това се дължи на обстоятелството, че статуквото не би разрешило на мохамеданин да се ожени за дамата, която е майка на бъдещия крал на Англия.”, споделя още източникът в изказване.

Въпреки изказванията на Мохамед, че става въпрос за ликвидиране, следствието към гибелта на Доди и Даяна приключи със заключението, че двамата са починали в резултат на бързото и повърхностно шофиране на Анри Пол, както и поради множеството папараци, които преследвали колата на известната двойка.

По време на следствието, както френските служби, по този начин и английските служители на реда разкрили следи от алкохол в кръвта на водача. Според експертите това е било повода Анри Пол да форсира шофирането си прекалено много и вследствие на това се блъснала в дирек в парижки подлез.

 Други фактори, съдействали за злополучния случай съгласно юристите, били високата скорост и метода на каране на упоритите папараци. Установи се обаче, че двойката е можело да оцелее, в случай че е имала защитни колани.



За злощастие, раните към ужасния случай към момента не са зараснали.

Бащата, някогашен притежател на най-големия повсеместен магазин в Лондон “Хародс”, прекарва по 300 дни в годината седнал до тялото на обичния си наследник, което бе заровено в пантеон в градината на имението му в Бароу Грийн Корт, споделя още в. „ Дейли нюз “.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР