Могилино. Могилино е добър пример за това как по-малките населени

...
Могилино. Могилино е добър пример за това как по-малките населени
Коментари Харесай

Европейски избори 2019: Народният представител Светлана Ангелова, ГЕРБ: Могилино е добър пример за това как по-малките населени места могат да се развиват успешно

Могилино. " Могилино е добър образец за това по какъв начин по-малките обитаеми места могат да се развиват сполучливо, когато има добър синхрон сред локалната власт, страната и със съдействието на европеското финансиране ", сподели през днешния ден националният представител Светлана Ангелова, която се срещна с поданици на село Могилино (Община Две могили), оповестиха от пресцентъра на Политическа партия ГЕРБ . Там бе е кметът на обитаемото място Петко Петков.
Виждаме по какъв начин Община Две могили и обитаемоте места тук се развиват и това е нашата цел. Бъдещите евродепутати от ГЕРБ в Европейския парламент, ще отстояват точно това – повече европейско финансиране за България, с цел да няма разделяне на дребни и огромни, богати и небогати общини “, акцентира госпожа Ангелова. Тя означи значимостта да бъдат обезпечени повече средства за региони като Две могили, където поминъкът е земеделие “. Тя означи, че са вложени доста средства за възстановяване на пътната инфраструктура в Русенска област.
„ Благодарение на пътната съгласуваност, все по-често хората избират да останат да живеят по родните си места. С европейско финансиране се направиха и ще продължава да се прави доста за възстановяване на просветителната инфраструктура, читалищата и други “, сподели още претендентът от партия ГЕРБ. Тя означи, че предстоят още доста инвестиици в общината, свързани с поправки на второкласна пътна мрежа, улици и пр.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР