Могат ли според вас органите ни сами да се възстановяват?

...
Могат ли според вас органите ни сами да се възстановяват?
Коментари Харесай

Няколко изумителни неща, които правят телата ни, а не подозираме

Могат ли съгласно вас органите ни сами да се възвръщат? Чудели ли сте се дали сърцето ни ще бие, в случай че е отвън нас? За какво ни служи окосмяването? Вижте пет неща, които човешкото тяло прави, само че без да подозираме, от видеото от канала Top5_of_the_net във Vbox7.com:

През нощта сме по-високи
Сутрин сме с към сантиметър по-високи, в сравнение с вечер. Това се дължи на непотребната течност, която се натрупва сред гръбначните ни дискове. През деня тялото се бори със напрежението и стоенето, тъй че прешлените стават компресирани и течността изтича, до момента в който през нощта всичко се възвръща.

Вътрешна медицина
Могат ли органите ни сами да се възвръщат? Знаете ли, че черният дроб е единственият орган, който може да се възвръща? По време на процеса на възобновяване функционалностите на черния дроб са единствено отчасти наранени, само че той въпреки всичко работи.

Сърце
Сърцето продължава да бие, даже когато е отвън тялото. Това се дължи на неговите електрически импулси. То изтласква 2000 галона кръв през дългите към 95 000 км кръвоносни съдове и прави към 100 000 удара дневно. По време на целия живот на индивида сърцето изтласква към 1 милион барела кръв.

Източник: Vesti.bg.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР