Могат ли съперниците на Ред Бул във Формула 1 да

...
Могат ли съперниците на Ред Бул във Формула 1 да
Коментари Харесай

Sportal Motorsport: Ще продължат ли проблемите на Ред Бул в спринтовете?

Могат ли противниците на Ред Бул във Формула 1 да вземат освен това против международните първенци в идната Гран При на Азербайджан в Баку? Това е главната тематика в новото издание на Sportal Motorsport , в което водещите Георги Иванов и Евгени Въков дискутират разпределението на силите преди четвъртия старт от сезона.

Между Мелбърн и Баку се отвори съвсем едномесечна пауза, която трябваше да бъде употребена от тимовете във Формула 1 за развиване на колите им. Дали още този уикенд ще забележим съществени промени или ще би трябвало да чакаме до „ Имола ”, където тимовете ще имат повече време да пробват новите неща в свободните тренировки.

Елфин Еванс записа доста прочувствена победа в рали „ Хърватия ” – надпреварата, което беше маркирано от гибелта на Крейг Брийн. Световният рали шампионат отдаде респект на ирландеца, а неговите сътрудници сервираха на почитателите забавна борба към Загреб, като след нейния край единственото несъмнено е, че кандидатите за международната купа са към този момент с един повече – Еванс.

Този уикенд MotoGP се завръща в Европа със старт на „ Херес ”, дали тъкмо там Фабио Куартараро няма да се окаже любимец против армадата на Дукати, водена от Марко Бедзеки и Франческо Баная? Този въпрос дава обещание забавна борба в южната част на Испания.

Приятно гледане!

Снимки: Gettyimages | Снимки: Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР