Могат да кандидатстват учители, преподаващи от 1-ви до 12-ти класКонкурс

...
Могат да кандидатстват учители, преподаващи от 1-ви до 12-ти класКонкурс
Коментари Харесай

Силен интерес към конкурса за новатори в образованието

Могат да аплайват учители, преподаващи от 1-ви до 12-ти клас

Конкурс на БАИТ предизвиква цифровите новатори в образованието
(снимка: БАИТ)

59 кандидатури са подадени единствено за една седмица след оповестяване на състезанието „ Дигитални новатори в образованието ” , проведен от Българската асоциация по осведомителни технологии (БА ИТ).

Четири са категориите на състезанието – Иновативен метод за преподаване, Най-добре посрещната образователна стратегия от възпитаници и родители, Технологични нововъведения, Мултиплициране на новаторските образователни решения.

34 учители по разнообразни образователни дисциплини са подали своите кандидатури персонално, 25 от кандидатурите са номинации за учители.

Освен от огромните градове като София, Варна, Пловдив, Благоевград, Габрово, Враца, Добрич, има подадени кандидатури и от дребни обитаеми места – с. Тополово, обл. Асеновград, с. Церова кория, обл. Велико Търново, с. Куртово Конаре и с. Марково, обл. Пловдив.

В състезанието могат да вземат участие всички учители, учащи възпитаници от 1-ви до 12-ти клас по всички образователни дисциплини, включени в образователните стратегии на МОН. Регистрацията става посредством подаване на Формуляр за кандидатстване, а крайният период е 30 юни 2020 година

Към кандидатурите е належащо да бъдат приложени линкове към отзиви, референции, мнения от възпитаници и родители, подадени във Фейсбук, LinkedIn, образователни платформи или получени по имeйл; резултати от проби, линкове към материали и видеоматериали.
още по тематиката
Учителите, спечелили първо място във всяка от четирите категории, ще бъдат наградени с парична премия от 1000 лева, софтуерни артикули и онлайн образования от спонсорите.

Класиралите се на 2-ро и 3-то място във всяка от четирите категории ще получат разнообразни материални награди, включително компютри, принтери, таблети, програмен продукт и образование.

Кампанията и церемонията по награждаването се организират под патронажа на министъра на образованието и науката Красимир Вълчев. Наградите ще бъдат връчени на публична гала в ТехноМеджикЛенд, а датата ще бъде конкретизирана в допълнение.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР