„Мога и без Слави! Не сме се карали, продължавам сама,

...
„Мога и без Слави! Не сме се карали, продължавам сама,
Коментари Харесай

Цветелина Грахич: Мога и без Слави!

„ Мога и без Слави! Не сме се карали, не преставам сама, просто финансово ми е по-добре така” Това съобщи Цветелина Грахич след раздялата с Дългия, написа „ България днес”.

26-годишната някогашна вокалистка на Трифонов разяснява много сбито раздялата си с шоуто. Тя отхвърля и различен да й е повлиял да се откаже от шоуто.

Приятелят й, 29-годишния Кристиян Шаламанов също отхвърля да има нещо общо с напускането на Грахич. Той е безапелационен, че не бърка в решенията на приятелката си и се съглася с всичко, което тя направи.

Босненската красавица обори и други клюки. Че има здравословни проблеми. „ Не съм бременна и не примирам от апетит по участия. Харесвам визията си, като смъкнах малко килограми се усещам доста добре”, добавя още тя.

В момента двойката възнамерява брак, деца и се надяват да изградят щастливо семейство. Гаджето на Цветелина признава, че е почитател на Слави, само че рядко върви в шоуто, защото не желае да го обвинят в подмазвачество. „ Не съм човек, който се бута при звездите”, твърди симпатягата.

За проблеми сред Слави и Цветелина Грахич се приказва от години. А мотив за драмите е острият език на певицата и татусите й. Освен това тя съумява да вбеси Слави и то толкоз, че го предизвика да й се кара в ефир.

„ Коя си ти, ма Грахич!? Ти си патка! Каква си ми ти на мен, с цел да ме сватосваш и изобщо кой ти дава право да се включваш и да приказваш на микрофона? Ще си отваряш устата единствено като пееш, ясно ли ти е? Последна пристигна тук, а претенциите ти огромни! "

С тези думи Дългия глобил подопечната си с 1200 лева А мотив за репликите се оказали мненията на Цветелина до Цеца Величкович при едно от гостуванията на сръбската прима шоуто. Тогава тя сватосва Слави и Цеца, макар опитите на водещия да стачкува. Накрая той й съобщи по време на рекламите, че я чака в кабинета си, където й провежда нечовечен скандал.

Друг мотив за спор сред двамата са нерегламентираните й участия. На няколко пъти Цветелина не уведомила Слави, че има участия на други места, с което го ядосала съществено. В последна сметка всичко се разминавало до момента, само че преди месец Грахич решила, че желае да напусне дефинитивно.

Двамата със Слави се разделили в положителни връзки, само че водещият настоял брюнетката най-малко да остане за концертите в „ Арена Армеец Застрахователно акционерно сдружение “Армеец” е учредено на 9-и... към профила ”.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР