Мога да сглобявам екип, имам опит и мога да го

...
Мога да сглобявам екип, имам опит и мога да го
Коментари Харесай

Стефан Янев: Мога да предложа формула за управление

Мога да съединявам екип, имам опит и мога да го приложа за възстановяване на взаимоотношението сред бизнеса, администрацията и жителите за стопански напредък на страната.„ Разговарях с хората и в дребни, и в огромни обитаеми места. Чух добре какво те чакат - да сложим точка на фалша, етикетите и обидните квалификации!

Да обединим опита и знанията, мозъка и гения на цялата нация!

Само по този начин ще преминем през рецесиите и ще осигурим естествен живот на всички нас. “ – с тези думи се обърна Стефан Янев, водач на КП “Български възход “ към членове на партията и симпатизанти в Перник.

„ Създали сме новата партия, с цел да търсим и предлагаме решения, а при опция и да ги изпълним. В момента работим за доставка от Африка на около половината от нужното ни количество газ и скоро ще можем да обявим повече конкретика за цени и благоприятни условия за транспорт.

Търсим благоприятни условия за удължение срока на живот на въглищните централи у нас, търсим благоприятни условия за приватизация на „ Топлофикация- София “, търсим благоприятни условия за въвеждане и създаване на мощности за произвеждане на водород, който ще ни е необходим, с цел да миксираме с газа. “ -така Стефан Янев отговори на въпроса за решенията в енергетиката. 

Той призова да се гласоподава на идните избори:

" Знаем, че хората са уморени от изборната спиралапрез последните няколко години. Знаемпритесненията на хората от множеството кризи, потърпевши, от които сме всички ние. Но трябва дагласуваме, защото това е начинът да се борим засвободата си, правото на достоен живот и бъдещетона семействата и децата ни. “

 Стефан Янев се срещна и с представители на КРИБ-Перник.

" Когато политиците са държавници, тогава ще можем да намерим и да прокараме държавнически решения за жителите и бизнеса ". Бизнесът очаква от Стефан Янев „  да се пребори със сивата стопанска система и да възвърне разговора с бизнеса. ". Ето какво споделиха още те:

" Вие, като длъжностен министър председател, се справяхте доста по-добре от последващия постоянен министър председател. Последното държавно управление спря разговорите с бизнеса. Няма градивен разговор, няма даже и опит за това. Шест месеца към този момент страната е стопирана. Колегите теглят заеми, с цел да заплащат заплати. “ Стефан Янев е уверен, че „ жителите, бизнесът и страната би трябвало да работят в симбиоза. Хората, които се стремят към политиката би трябвало да поддържат разговор с бизнеса. “
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР