Мога да сглобявам екип, имам опит и мога да го

...
Мога да сглобявам екип, имам опит и мога да го
Коментари Харесай

Стефан Янев: Мога да предложа формула за управление

Мога да съединявам екип, имам опит и мога да го приложа за възстановяване на взаимоотношението сред бизнеса, администрацията и жителите за стопански напредък на страната
„ Разговарях с хората и в дребни, и в огромни обитаеми места. Чух добре какво те чакат - да сложим точка на фалша, етикетите и обидните квалификации!

Да обединим опита и знанията, мозъка и гения на цялата нация!
Само по този начин ще преминем през рецесиите и ще осигурим естествен живот на всички нас. “ – с тези думи се обърна  Стефан Янев, водач на КП “Български напредък “ към членове на партията и симпатизанти в Перник.
„ Създали сме новата партия, с цел да търсим и предлагаме решения, а при опция и да ги изпълним. В момента работим  за доставка от Африка на към половината  от нужното ни количество газ и скоро ще можем да обявим повече конкретика за цени и благоприятни условия за транспорт.

Търсим благоприятни условия за удължение периода на живот на въглищните централи у нас, търсим благоприятни условия за приватизация на „ Топлофикация- София “, търсим благоприятни условия за въвеждане и създаване на мощности за произвеждане на водород, който ще ни е необходим, с цел да миксираме с газа. “ -така Стефан Янев отговори на въпроса за решенията в енергетиката.
Той прикани да се гласоподава на идните избори:
" Знаем, че хората са изтощени от изборната серпантина през последните няколко години. Знаем терзанията на хората от множеството рецесии, пострадали, от които сме всички ние. Но би трябвало да гласуваме, тъй като това е методът да се борим за свободата си, правото на заслужен живот и бъдещето на фамилиите и децата ни. “
Стефан Янев се срещна и с представители на КРИБ-Перник.
" Когато политиците са държавници, тогава ще можем да намерим и да прокараме държавнически решения за жителите и бизнеса ".
Бизнесът чака от Стефан Янев „ да се пребори със сивата стопанска система и да възвърне разговора с бизнеса. ". Ето какво споделиха още те:
" Вие, като длъжностен министър председател, се справяхте доста по-добре от последващия постоянен министър председател. Последното държавно управление спря диалозите с бизнеса. Няма градивен разговор, няма даже и опит за това. Шест месеца към този момент страната е стопирана. Колегите теглят заеми, с цел да заплащат заплати. “
Стефан Янев е уверен, че „ жителите, бизнесът и страната би трябвало да работят в симбиоза. Хората, които се стремят към политиката би трябвало да поддържат разговор с бизнеса. “
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР